Libnet.ro
UNICEF

19:45

Teodor Brates, crainicul Revolutiei, este pus sub acuzare pentru crime mpotriva umanitatii

Hotnews Hotnews,
 Teodor Brates, crainicul Revolutiei, este pus sub acuzare pentru crime mpotriva umanitatii

Teodor Brates, fost redactor-sef adjunct al programului Actualitati din TVR, a fost audiat miercuri la Parchetul General in dosarul Revolutiei. Fostul prezentator al televiziunii publice a fost pus sub acuzare pentru crime impotriva umanitatii, a precizat avocatul acestuia, citat de news. ro. continuă pe Hotnews

UPDATE: Teodor Brates, crainicul Revolutiei, este pus sub acuzare pentru crime mpotriva umanitatii

Teodor Brates, fost redactor-sef adjunct al programului Actualitati din TVR, a fost audiat miercuri la Parchetul General in dosarul Revolutiei. Fostul prezentator al televiziunii publice a fost pus sub acuzare pentru crime impotriva umanitatii, a precizat avocatul acestuia, citat de news. ro.

Crainicul TVR de la Revolutie, audiat la Parchetul General: Jurnalistul care a anuntat prezenta teroristilor la evenimentele din 1989 a fost pus sub acuzare

UPDATE:Fostul prezentator tv a fost pus oficial sub acuzare in dosarul Revolutiei. La fel ca Ion Iliescu, crainicul este acuzat de infractiuni impotriva imunitatii. Teodor Brates, crainicul TVR de.

Ion Iliescu a fost pus sub acuzare in dosarul Revolutiei(VIDEO)

Ion Iliescu a fost pus sub acuzare in dosarul Revolutiei. Fostul presedinte s-a prezentat marti dimineata la Parchetul General, acolo unde procurorii l-au anuntat oficial ca este urmarit penal in acest dosar.

Ion Iliescu, audiat la Parchetul General in Dosarul Revolutiei. A fost pus sub acuzare pentru crime impotriva umanitatii

Ion Iliescu s-a prezentat marti la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele lui a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei pentru savarsirea infractiunii contra umanitatii, scrie.

Teodor Brates, crainicul Televiziunii Romane care a anuntat venirea teroristilor in 1989, a fost pus sub urmarire penala in dosarul Revolutiei

Teodor Brates, principalul crainic al TVR in timpul Revolutiei din decembrie 1989, s-a prezentat la Parchetul General, miercuri, la o zi dupa ce procurorii au anuntat extinderea si efectuarea in continuare a urmaririi penale pentru infractiuni contra umanitatii in cazul fostului presedinte Ion Iliescu. Procurorii i-au adus la cunostinta ca este invinuit in dosarul Revolutiei.

Teodor Brates, principalul crainic in timpul Revolutiei din decembrie 1989, a fost pus sub urmarire penala pentru infractiuni contra umanitatii

Teodor Brates, principalul crainic al TVR in timpul Revolutiei din decembrie 1989, care s-a prezentat la Parchetul General, astazi, a fost pus sub urmarire penala in dosarul Revolutiei, pentru infractiuni contra umanitatii, a declarat avocatul acestuia, la plecarea de la Parchet, informeaza News. ro.

Teodor Brates, principalul crainic in timpul Revolutiei din decembrie 1989, s-a prezentat la Parchetul General

Teodor Brates, principalul crainic al TVR in timpul Revolutiei din decembrie 1989, s-a prezentat la Parchetul General, miercuri, la o zi dupa ce procurorii au anuntat extinderea si efectuarea in continuare a urmaririi penale pentru infractiuni contra umanitatii in cazul fostului presedinte Ion Iliescu.

Crainic de la TVR, acuzat de crime impotriva umanitatii in dosarul Revolutiei

Teodor Brates, crainicul care a anuntat prezenta teroristilor printre oameni, este si el acuzat de crime impotriva umanitatii. Procurorii spun ca este vinovat pentru transmiterea de stiri false, care ar fi dus.

Fostul presedinte Ion Iliescu, pus sub acuzare in Dosarul Revolutiei

Ion Iliescu s-a prezentat marti la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele lui a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei pentru savarsirea infractiunii contra umanitatii.

S and P a pus sub supraveghere ratingul Deutsche Bank

Schimbarea brusca a directorului general de la grupul bancar german Deutsche Bank ar putea prelungi procesul de restructurare a bancii, a apreciat, saptamana trecuta, agentia de evaluare Standard and Poor 's S and P), care a decis sa plaseze ratingul Deutsche Bank sub supraveghere cu implicatii negative, informeaza Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )