Libnet.ro
UNICEF

22:15

Teodor Melescanu a fost audiat din nou la DNA

România Liberă România Liberă,
Teodor Melescanu a fost audiat din nou la DNA

Teodor Melescanu, fost ministru si fost presedinte al Senatului, a intrat, joi, in sediul DNA. continuă pe România Liberă

UPDATE Teodor Melescanu a iesit din sediul DNA, unde a fost audiat in calitate de martor privind fapte din 2017. Dosarul n-are legatura cu ancheta legata de CEDO, sustine fostul ministru (VIDEO)

UPDATE, 11 iunie, 16. 15 Fostul ministru Teodor Melescanu a iesit, joi, din sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Senatorul sustinea ca ancheta procurorilor vizeaza fapte din 2017, din perioada cand.

Prognoza meteo |Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale a fost prelungit din nou. De data aceasta este valabil in toata tara (FOTO)

Nu vom scapa de ploi nici in perioada urmatoare, ne anunta meteorologii. Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale, care trebuia sa i-a sfarsit joi la ora 10:00, a fost prelungit, potrivit unei.

Teodor Melescanu schimba din nou tabara si se inscrie in partidul lui Dan Voiculescu

Senatorul Teodor Melescanu, fost ministru de Externe, schimba din nou partidul si se inscrie in Partidul Puterii Umaniste social-liberal), fondat de Dan Voiculescu. Anuntul vine la doua luni dupa.

Actorii Maia Morgenstern si Claudiu Istodor, fostul sau sot, din nou impreuna: E ceva palpitant in situatia asta, nu?

Unii dintre cei mai iubiti actori ai Romaniei, Maia Morgenstern si Claudiu Istodorau fost readusi din nou impreunadatorita serialului Sacrificiul difuzat de Antena 1. Maia Morgenstern si.

Teodor Melescanu, fostul ministru de Externe, audiat ca martor la DNA

Teodor Melescanu, fostul ministru de Externe, a fost audiat ca martor intr-un dosar de coruptie de catre procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie.

Teodor Melescanu, audiat ca martor la DNA intr-un dosar de coruptie

Fostul ministru de Externe, Teodor Melescanu, a fost chemat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie. La iesire, Melescanu a spus ca a fost audiat ca martor, potrivit Mediafax.

Teodor Melescanu, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde este audiat intr-un dosar de coruptie.

Teodor Melescanu, referitor la prelungirea starii de alerta: Nu vad niste argumente puternice pentru a continua

Teodor Melescanu, fostul ministru de Externe, e de parere ca starea de alerta nu ar trebui sa fie prelungita in tara noastra, dupa data de 15 iunie.

Miscare-surpriza pe scena politica. Teodor Melescanu s-a inscris in PPU-SL

Senatorul Teodor Melescanu s-a inscris in Partidul Puterii Umaniste social-liberal). Fostul ministru de Externe devine astfel primul senator al formatiunii politice.

Vloggerul Colo, care instiga la viol pe internet, lasat liber dupa ce a fost audiat ore intregi de procurori

Vloggerul Colo, cel care le-a spus celor un milion de urmaritori pe retelele sociale ca tinerele imbracate provocator trebuie violate, a plecat liber de la Parchet, dupa ce a fost audiat de procurori. Alexandru Balan fusese retinut aseara, pentru instigare la viol.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )