Libnet.ro
UNICEF

14:30

Teodor Melescanu - intalnire cu ambasadorul Xu Feihong

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teodor Melescanu - intalnire cu ambasadorul Xu Feihong

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, l-a primit astazi pe ambasadorul Republicii Populare Chineze, Xu Feihong, in vizita de ramas bun, ocazie cu care cei doi oficiali au apreciat evolutiile pozitive ale relatiilor romano-chineze, bazate in ultimii ani pe un dialog politic intens la nivel guvernamental si parlamentar. continuă pe Ziarul Bursa

Teodor Melescanu, despre mutarea ambasadei la Ierusalim. Ce document a fost deja aprobat

Guvernul Romaniei nu a luat nicio decizie privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Ministrul de externe, Teodor Melescanu, a explicat, la TVR, ca a fost aprobata doar o analiza privind.

Teodor Melescanu, DETALII despre Memorandumul privind mutarea ambasadei la Ierusalim: Procesul este in curs...

Minsitrul de Externe, Teodor Melescanu, a precizat ca Guvernul Romaniei nu a luat nicio decizie privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Demnitarul a explicat ca a fost aprobata doar o.

Ministerul Afacerilor Externe a evacuat cu succes un roman din infernul din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, in cursul zilei de 18 mai 2018, un cetatean roman a fost evacuat, in siguranta, din Republica Yemen, prin Regatul Hasemit al Iordaniei, catre Romania. Pe tot parcursul deplasarii, cetateanul roman s-a aflat in legatura permanenta cu Ambasada Romaniei din Regatul Hasemit al Iordaniei, care a monitorizat deplasarea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )