Libnet.ro
UNICEF

00:07

Teodor Melescanu isi tradeaza intentiile. Gestul care il da in vileag in plenul Senatului

Antena3 Antena3,
Teodor Melescanu isi tradeaza intentiile. Gestul care il da in vileag in plenul Senatului

Teodor Melescanu, cel care se afla in discutii avansate cu PSD pentru preluarea sefiei Senatului, s-a asezat in banca in locurile unde stau de obicei social-democratii. Este prima oara cand Melescanu. continuă pe Antena3

Teodor Melescanu isi tradeaza intentiile. Gestul care il da in vileag

Teodor Melescanu, cel care se afla in discutii avansate cu PSD pentru preluarea sefiei Senatului, s-a asezat in banca in locurile unde stau de obicei social-democratii. Este prima oara cand Melescanu.

Teodor Melescanu: Ma bazez pe cei care cred ca e nevoie la conducerea Senatului de un om cu experienta, echilibrat

Teodor Melescanu, fostul ministru de Externe, este sustinut de PSD la sefia Senatului, dupa ce Calin Popescu Tariceanu si-a dat astazi demisia. Am inteles ca, in acest moment, cand.

TEODOR MELESCANU: Niciodata nu mi-a cerut nimeni sa plec de la ALDE

Senatorul Teodor Melescanu a declarat, luni, ca nu i-a cerut nimeni, niciodata, sa isi dea demisia din ALDE, iar faptul ca Partidul Social Democrat il va sustine pe el pentru functia de presedinte al Senatului este o garantie a faptului ca formatiunea din care face parte nu va fi supusa unor presiuni de un fel sau altul.

Teodor Melescanu a acceptat candidatura propusa de PSD: Voi fi presedinte al Senatului impartial cu toata lumea Ce spune fostul ministru despre ALDE (VIDEO)

Senatorul Teodor Melescanu a declarat marti ca nu intentioneaza sa isi retraga candidatura pentru sefia Senatului, mentionand ca in acest fel ALDE va avea garantia ca va fi tratat corect. Nu, eu am.

Teodor Melescanu nu-si retrage candidatura pentru sefia Senatului, in ciuda cererii lui Tariceanu: Sper sa am numarul de voturi necesare

Senatorul Teodor Melescanu a declarat marti ca nu intentioneaza sa isi retraga candidatura pentru sefia Senatului, mentionand ca in acest fel ALDE va avea garantia ca va fi tratat corect. Nu,.

Cum i-a tradat Teodor Melescanu pe Ion Iliescu si pe Traian Basescu. E cea mai mizerabila alegere!

Tradare sa fie, dar sa stim si noi!. Cum i-a jucat Teodor Melescanu, propunerea PSD pentru sefia Senatului, pe Ion Iliescu si Traian Basescu. Cum i-a tradat Teodor Melescanu pe Ion Iliescu si pe Traian Basescu Teodor Viorel Melescanu, originar din Brad, Romania, este un diplomat cu un trecut politic anevoios. Intrat la inceputul anilor .

PSD il sustine pe Teodor Melescanu la sefia Senatului Melescanu: Eu sunt membru ALDE si ramanem in opozitie Tariceanu: Am vorbit aseara, nu mi-a zis nimic despre o astfel de intentie - UPDATE

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu este sustinut de grupul parlamentar al PSD pentru functia de presedinte al Senatului. Anuntul a fost facut atat de premierul Viorica Dancila, la finalul intrunirii senatorilor social-democrati, cat si de Melescanu, care a precizat ca nu a avut o discutie in acest sens cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Cum explica Dancila propunerea lui Melescanu pentru sefia Senatului: Locul a fost al ALDE si am vrut sa aratam ca suntem corecti pana la capat.

TEODOR MELESCANU: O foarte simpla solutie ar fi sa ma suspend pentru sase luni

Senatorul Teodor Melescanu a declarat, miercuri, ca o solutie simpla pentru ca grupul parlamentar ALDE de la Senat sa nu se desfiinteze este ca el sa se suspende pentru sase luni din calitatea de parlamentar al grupului si sa ramana in continuare afiliat acestuia, putand astfel sa ramana si candidat sustinut de PSD pentru sefia camerei superioare.

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului.

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo.

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului. Tariceanu: incercarile PSD de racolare se inscriu in linia unui razboi impotriva ALDE

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo functie de la PSD. Candidatul ALDE pentru acest post este senatorul Ion Popa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )