Libnet.ro
UNICEF

19:45

Teodor Melescanu, miscare de ultima ora. S-a inscris in Forta Nationala

Antena3 Antena3,
Teodor Melescanu, miscare de ultima ora. S-a inscris in Forta Nationala

Miscare-bomba din partea lui Teodor Melescanu. Presedintele Senatulu s-a inscris in Forta Nationala, noul grup din Parlament in care se afla fostii parlamentari ai ALDE. Forta Nationala informeaza. continuă pe Antena3

Dat afara din ALDE, Teodor Melescanu s-a inscris in Forta Nationala

Teodor Melescanu, presedinte al Senatului,s-a inscris in Forta Nationala. Acest nou grup parlamentar a fost format de alti fosti membri ALDE si de cativa independenti. Amintim ca acum circa o.

CCR a amanat pronuntarea privind alegerea lui Teodor Melescanu la presedintia Senatului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat pronuntarea pe sesizarea de neconstitutionalitate emisa de opozitie privind alegerea lui Teodor Melescanu pentru postul de presedinte al Senatului, potrivit surse citate de Mediafax.

CCR dezbate astazi sesizarea de neconstitutionalitate a hotararii Senatului privind alegerea lui Teodor Melescanu

Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa dezbata, miercuri, sesizarea de neconstitutionalitate a hotararii Senatului de alegere a lui Teodor Melescanu ca presedinte al acestei camere.

CCR discuta sesizarea privind alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, astazi, sesizarea referitoare la alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului.

CCR dezbate hotararea Senatului privind alegerea lui Teodor Melescanu

ACTUALIZARE - CCR a amanat pentru 30 octombrie dezbaterea sesizarii referitoare la hotararea Senatului privind alegerea lui Teodor Melescanu.

Teodor Melescanu despre Tamara Buciuceanu: Ati adus multa bucurie in sufletele multor generatii

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, regreta moartea Tamarei Buciuceanu si afirma ca actrita a .

Rares Bogdan, anunt de ultima ora despre pensiile speciale. Ce se intampla cu aceste indemnizatii

Pensiile speciale au reprezentat un punct de interes pentru PSD. Vor intra si in atentia PNL? Rares Bogdan a facut un anunt de ultima ora pentru a elucida acest mister, fiind intrebat pe Facebook daca se vor taia ori ba. Rares Bogdan a facut un anunt de ultima ora despre pensiile speciale inainte de o .

Victor Ponta, apel de ultima ora: Azi e primul test al schimbarii in Parlament! Sa vedem daca Dragnea-Valcov mai conduc Romania

Victor Ponta lanseaza un apel de ultima ora catre parlamentari, cerandu-le, intr-un mesaj publicat pe Facebook,sa voteze impotriva legii care prevede formarea Fondului Suveran, proiect votat prin OUG la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )