Libnet.ro
UNICEF

08:00

TEODOR MELESCANU: Solutionarea conflictului din Republica Moldova - prioritate majora pentru Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TEODOR MELESCANU: Solutionarea conflictului din Republica Moldova - prioritate majora pentru Romania

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a participat, luni si marti, la Reuniunea informala a sefilor diplomatiilor din statele participante OSCE, organizata in Slovacia, prilej cu care a afirmat ca solutionarea conflictului din Republica Moldova ramane o prioritate majora pentru Romania, a informat MAE. continuă pe Ziarul Bursa

Melescanu: Solutionarea conflictului din Republica Moldova ramane o prioritate majora

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a participat la Reuniunea informala a sefilor diplom.

TEODOR MELESCANU: Am incheiat cu succes presedintia Romaniei la Consiliul UE

Romania a incheiat saptamana trecuta o prima presedintie de succes la Consiliul Uniunii Europene, ceea ce reprezinta un motiv sa rasuflam usurati, a afirmat, astazi, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu.

Dan Voiculescu: Liderii politici romani nu au avut o strategie riguroasa pentru a apropia Republica Moldova de Europa si Statele Unite

Profesorul Dan Voiculescu vorbeste intr-o postare pe blog-ul personaldespre faptul ca liderii politici romani nu au avut nicio strategie pentru a apropia Republica Moldova de Europa si Statele unite si ca.

VIDEO Fondul Monetar International deblocheaza un imprumut de 46,5 milioane de dolari pentru Republica Moldova Ce conditii sunt puse Chisinaului

Fondul Monetar International FMI) va debloca un imprumut de 46,5 de milioane de dolari pentru Republica Moldova in operatie, a anuntat miercuri premierul Maia Sandu. Acordul Chisinaului cu FMI a fost suspendat in 2018 din cauza deciziilor nepotrivite ale fostului guvern, in special cele ce tin de amnistia fiscala, iar acum s-a covenit si extinderea acestuia pana in martie 2020, a spus Sandu, citata de Radio Chisinau.

TRAGEDIE! S-a impuscat cu arma de vanatoare a tatalui sau

Un tanar din Raionul Calarasi, din Republica Moldova, in varsta de 17 ani, s-a impuscat accidental cu arma de vanatoare a tatalui sau. Adolescentul a gasit cheia de la seiful in care tatal sau.

ONU: Peste 1.000 de oameni au fost ucisi in cursul conflictului din Libia in ultimele trei luni

Peste 1. 000 de oameni au fost ucisi in Libia in urma conflictului dintre militiile rivale care a inceput in luna aprilie, a anuntat Organizatia Natiunilor Unite, scrie Mediafax, citand Times of Israel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )