Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodor Melescanu o voteaza pe Viorica Dancila pentru Cotroceni, fara sa se gandeasca foarte mult: Un om care nu este deloc antagonic, care cauta intotdeauna consensul

Hotnews Hotnews,
 Teodor Melescanu o voteaza pe Viorica Dancila pentru Cotroceni, fara sa se gandeasca foarte mult: Un om care nu este deloc antagonic, care cauta intotdeauna consensul

Fostul ministru Teodor Melescanu, exclus din ALDE dupa ce a fost ales presedinte al Senatului la propunerea PSD, spune ca la alegerile prezidentiale o va vota pe Viorica Dancila - un om care nu este deloc antagonic, care cauta intotdeauna consensul. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: Pentru Iohannis catastrofa inseamna sa cresti pensii si salarii

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca Guvernul nu este unul esuat, asa cum a fost catalogat de presedintele Klaus Iohannis, ci unul eficient, asa cum o arata cifrele economice. Nu suntem.

Viorica Dancila, ironizata de Siegfried Muresan pentru vizita in SUA: E ca si cum in Romania ar veni in vizita premierul unei alte tari si nu ar fi primit nici macar de primarul din Voluntari

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan o ironizeaza pe Viorica Dancila pentru vizita in SUA, spunand ca aceasta a aterizat la New York, dar a trebuit sa mearga in statul New Jersey, invecinat, pentru a o primi cineva. El afirma ca este ca si cum in Romania ar veni in vizita prim-ministrul unei alte tari si nu ar fi primit nici de presedinte, nici de premier, nici de primarul general al capitalei, nici de prefect, nici macar de primarul orasului Voluntari, cel mai mare oras din judetul Ilfov, ci doar de primarul din Pantelimon, al doilea oras ca populatie din Ilfov.

Catalin Ivan, atac dur dupa gafa premierului Dancila: Pentru ea exista prezumtia de impostura si incompetenta

Fostul europarlamentar PSD Catalin Ivan o criticadur pe Viorica Dancila pentru cea mai recenta greseala de exprimare. Ivan sustine ca multi membri PSD rad pe la colturi de candidatura Vioricai.

Teodor Melescanu, despre dizolvarea grupului ALDE din Senat: Am dori sa il refacem, sa vedem cine mai ramane

Teodor Melescanu, presedintele Senatului, a declarat, luni, ca excluderea sa din ALDE, care a lasat formatiunea fara grup parlamentar in Camera superioara a Parlamentului, nu isi produce efecte,.

Teodor Melescanu a anuntat ca va activa ca senator afiliat PSD: Alti doi senatori ALDE au luat aceeasi decizie

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, fost membru ALDE, a anuntat ca incepand de luni va activa ca senator afiliat PSD. Acelasi lucru se inttampla si cu senatorii neafiliati Ionut Sibinescu si.

inca doi in cursa pentru Cotroceni: Sambata isi vor depune candidaturile Kelemen Hunor si Mircea Diaconu

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidentiale si Mircea Diaconu, sprijinit de ALDE si Pro Romania, vor depune sambata, la Biroul Electoral, semnaturile necesare pentru a intra in cursa pentru Cotroceni. Pana acum si-au depus candidaturile Klaus Iohannis, Dan Barna, Viorica Dancila si Theodor Paleologu.

Viorica Dancila sustine implemntarea programului PNDL: Fiecare localitate are dreptul la dezvoltare

Guvernul sprijina implementarea Programului National de Dezvoltare Locala PNDL), pentru ca fiecare localitate sau judet are dreptul la dezvoltare, fara culoare politica, a declarat premierul Viorica Dancila,.

Viorica Dancila sustine implementarea programului PNDL: Fiecare localitate are dreptul la dezvoltare

Guvernul sprijina implementarea Programului National de Dezvoltare Locala PNDL), pentru ca fiecare localitate sau judet are dreptul la dezvoltare, fara culoare politica, a declarat premierul Viorica Dancila,.

VIDEO Viorica Dancila, aparitie de senzatie la Alba Iulia. Cum a intrat in sala din Casa de Cultura a Studentilor

Weekend-ul 21-22 septembrie pare rezervat turneelor electorale pentru principalii politicieni ai tarii. in timp ce liberalii au mers la Craiova, premierul Viorica Dancila s-a dus sa-si intalneasca sustinatorii din Alba Iulia. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei. Sefa PSD a profitat de moment pentru a-si .

Digi24: Viorica Dancila si-a aranjat un interviu la New York Times. Cotidianul american a scris chiar ieri despre haosul politic din Romania

Premierul Viorica Dancila a plecat duminica, pentru o saptamana, in Statele Unite ale Americii, unde va avea mai multe intalniri cu oficiali americani, dintre care cea mai importanta va fi intrevederea cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. Conform programului, Viorica Dancila va da vineri un interviu pentru New York Times si pentru Wall Street Journal. Duminica, cotidianul american NY Times a publicat un material in care remarca haosul politic de la Bucuresti si abordeaza subiectul coruptiei si al accederii in Spatiul Schengen.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )