Libnet.ro
UNICEF

13:30

Teodora Enache vine la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Teodora Enache vine la Adevarul Live

Teodora Enache, una dintre cele mai apreciate cantarete de jazz ale momentului, vine astazi in studioul Adevarul Live, de la ora 14. Evenimentul este ocazionat de aparitia noului album al artistei, in care aceasta canta muzica de Bela Bartok in maniera jazz. continuă pe Adevărul

Roxana Stroe, tanara speranta a cinematografiei romanesti, la Adevarul Live: imi plac filmele cu foarte putin dialog, spre deloc

Filmul O noapte in Tokoriki un film LGBT plasat intr-o discoteca sateasca , in regia romancei Roxana Stroe, a primit premiul special pentru cel mai bun scurtmetraj din partea juriului international al sectiunii Generation 14plus, din cadrul editiei din acest an a Festivalului de Film de la Berlin. O parte din echipa filmului s-a aflat azi in studioul Adevarul Live.

Regizoarea Roxana Stroe, premiata la Berlinale pentru O noapte la Tokoriki, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Filmul O noapte la Tokoriki, in regia romancei Roxana Stroe, a primit premiul special pentru cel mai bun scurtmetraj din partea juriului international al sectiunii Generation 14plus, din cadrul editiei din acest an a Festivalului de Film de la Berlin. O parte din echipa filmului se va afla, de la ora 14. 00, in studioul Adevarul Live.

Cristian Busoi, la Adevarul Live: PNL ar trebui sa-l sustina si sa-l apere mai mult pe Klaus Iohannis

Europarlamentarul liberal Cristian Busoi a sustinut, la Adevarul Live, ca liderii PNL ar trebui sa tina mult mai aproape de Klaus Iohannis, sa nu-l lase singur in fata atacurilor venite dinspre rivalii politici.

Dezbatere Adevarul Live la ora 12.00: Europa a pierdut Ucraina sau Rusia a castigat partida?

Ucraina nu poate spera la o intrare in UE mai devreme de 20-25 de ani, la fel este si cazul cu NATO - declara zilele trecute Jean-Claude Juncker, Presedintele Comisiei Europene.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2464 seconds )