Libnet.ro
UNICEF

12:15

Teodorovici se alatura protestului pentru autostrazi sieu

Adevărul Adevărul,
Teodorovici se alatura protestului pentru autostrazi sieu

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat vineri ca se alatura protestului pentru autostrazi sieu, spunand ca toti romanii vor autostrazi. continuă pe Adevărul

Ministrul Eugen Teodorovici spune ca se alatura protestului pentru autostrazi

Ministrul Eugen Teodorovici a anuntat vineri ca se alatura protestului pentru autostrazi sieu, spunand ca va cobori in fata ministerului, unde si-au anuntat prezenta mai multi manifestanti.

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului pentru autostrazi: SiNOI

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului 15 minute. Romania are nevoie de autostrazi. Si de o banca pregatita sa le finanteze. SiNOI, e textul postat de BCR pe contul de.

sieu - Romania vrea autostrazi: Primarii, mall-uri si licee se alatura protestului pentru construirea infrastructurii

Mai multe institutii din Romania se alatura protestului pentru constructia de autostrazi. Lansat de antreprenorul sucevean Stefan Mandachi, manifestul 15 minute a luat amploare in toata.

sieu Mall-ul din Botosani se alatura protestului pentru construirea de autostazi: Magazinele, inchise pentru 15 minute, iar muzica, inlocuita cu manifestul lui Stefan Mandachi

Mall-ul din Botosani, Uvertura Mall, se alatura provocarii lansate de antreprenorul Stefan Mandachi si se alatura campaniei pentru autostrazi. Reprezentantii centrului comercial anunta ca vineri, 15 martie, incepand cu ora 15. 00, pentru 15 minute, scarile rulante vor fi oprite, iar muzica ambientala din mall va fi inlocuita cu manifestul lui Stefan Mandachi.

Primarul orasului Iasi, Mihai Chirica, se alatura protestului pentru construirea de autostrazi initiat de suceveanul Stefan Mandachi

Primarul orasului Iasi, Mihai Chirica, a anuntat, la Digi FM , ca se alatura protestului pentru construirea de autostrazi initiat de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, si va opri activitatea in primarie pentru 15 minute, pe data de 15 martie.

UPDATE - Protestul 15 minute pentru construirea de autostrazi ia amploare in Gorj. Sapte primari sprijina demersul

Dupa ce luni primarul ALDE al orasului Rovinari, Robert Filip, a anuntat ca angajatii institutiei si mai multi consilieri locali se alatura protestului pentru construirea de autostrazi, alti sase primari din Gorj, intre care cei din Targu Jiu, Turceni si Motru, vor intrerupe lucrul in 15 martie, timp de 15 minute.

Liviu Dragnea, atac dur la adresa initiatorului protestului pentru autostrazi: Niste smecheri care urla ca au facut un metru de autostrada / Putea sa doneze banii

Liviu Dragnea s-a dezlantuit vineri la adresa omului de afaceri Stefan Mandachi care a initiat protestul pentru autostrazi si a construit, pe banii lui, un metru de autostrada. Liderul PSD sustine ca, in loc sa faca circ, suceveanul ar fi trebuit sa doneze banii.

Primarul Iasiului se alatura si el protestului pentru constructia de autostrazi si ii roaga si pe alti edili sa faca acelasi lucru

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, anunta ca se alatura si el protestului pentru construirea de autostrazi initiat de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova. Chirica lanseaza si un apel catre ceilalti edili sa i se alature si sa opreasca activitatea in primarii pentru 15 minute, in 15 martie.

Primarul Iasiului se alatura si el protestului pentru construirea de autostrazi si ii roaga si pe alti edili sa faca acelasi lucru

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, anunta ca se alatura si el protestului pentru construirea de autostrazi initiat de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova. Chirica lanseaza si un apel catre ceilalti edili sa i se alature si sa opreasca activitatea in primarii pentru 15 minute, in 15 martie.

Una dintre cele mai mari banci din Romania se alatura protestului pentru autostrazi: sinoi

Protestului de vineri, in care bugetari, angajati din mediul privat, firme si ONG-uri, oameni de afaceri si sportivi isi vor opri activitatea timp de 15 minute, incepand cu ora 15,00, se alatura si una dintre cele mai mari banci din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )