Libnet.ro
UNICEF

09:30

Teodorovici: ANAF cheltuie 10 milioane euro pe an ca sa trimita instiintarile prin Posta. Le vom trimite in format electronic

Adevărul Adevărul,
Teodorovici: ANAF cheltuie 10 milioane euro pe an ca sa trimita instiintarile prin Posta. Le vom trimite in format electronic

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca ANAF cheltuie prea mult cu trimiterea instiintarilor prin Posta, instiintari pe care oricum multi contribuabili nu se duc sa si le ridice, motiv pentru care va prezenta Guvernului o serie de propuneri, inclusiv legate de trimiterea inttiintarilor in format electronic. continuă pe Adevărul

Ropharma vrea sa imprumute 13,7 milioane euro pentru refinantarea creditelor existente

Lantul farmaceutic Ropharma vrea sa imprumute maximum 13,7 milioane euro pentru refinantarea creditelor la termen existente, subiectul urmand a fi dezbatut in adunarea actionarilor din 15 martie, se arata intr-un raport publicat vineri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

Romania a importat trandafiri de 16,68 milioane euro si a exportat de 13,91 milioane euro. Importurile facute de rusi au fost de 28 milioane de euro

In primele 11 luni ale anului trecut, Romania a importat trandafiri in valoare de 16,68 milioane de euro si a exportat trandafiri in valoare de 13,91 milioane euro, arata datele publicate marti de Eurostat.

Teodorovici: Plicurile cu instiintari pe care le trimite ANAF ar putea fi inlocuite cu o solutie online

Plicurile cu instiintari trimise de Fisc ar putea fi eliminate, pentru ca anual se cheltuiesc 10 milioane euro cu acest lucru, sustine ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, citat de Agerpres. Vrem o simplificare radicala in ceea ce priveste zona publica. Va dau un exemplu ca tip de cheltuiala ce sa dispara. Fiscul trimite acele plicuri catre contribuabili. Cheltuiala anuala pe aceasta zona este undeva la 10 milioane euro. E total nejustificat. Incercam sa aplicam aici o masura care sa duca la evitarea remiterii prin Posta a acestor plicuri, pe care de foarte multe ori cei care sunt vizati nu le ridica. Sumele sunt foarte mari, a spus Teodorovici, la Palatul Parlamentului.

Dispar plicurile trimise de ANAF prin Posta. Teodorovici: Sa vedeti ce frumos vom rezolva

Plicurile cu instiintari trimise de Fisc ar putea fi eliminate, pentru ca anual se cheltuiesc 10 milioane euro cu acest lucru, sustine ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. Vrem o simplificare.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 5,1 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a treia sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 24 milioane de lei 5,1 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 29,2 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 6,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 29,2 milioane de lei 6,2 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 23,4 milioane de lei).

Romania, importuri de trandafiri in valoare de 16,68 milioane euro, in 2017

Romania este importator net de trandafiri in conditiile in care, in primele 11 luni ale anului trecu.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 4,9 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis astazi in teritoriu pozitiv, lichiditatea totala fiind de 23,1 milioane de lei 4,9 milioane de euro).

De la pasiunea sotiei pentru produse naturiste la o afacere online de 1,8 milioane euro

Mihai Bucuroiu este un tanar antreprenor din Brasov care a mizat totul pe retailul online. In urma cu sase ani a pornit de la pasiunea sotiei pentru produsele naturiste si a lansat un magazin online pe aceasta nisa care acum vinde de 1. 8 milioane de euro pe an.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )