Libnet.ro
UNICEF

18:45

Teodorovici: in ANAF au fost detasati mai mult de 250 de ofiteri SRI

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici: in ANAF au fost detasati mai mult de 250 de ofiteri SRI

In ANAF au fost detasati mai mult de 250 de ofiteri SRI, a spus miercuri la Antena 3 ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, confirmand declaratiile presedintelui Sed Lex Vasile Marica facute MEDIAFAX, in legatura cu activitatea anagajatilor serviciului de informatii in cadrul fiscului, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici: Au fost peste 250 de ofiteri SRI detasati la ANAF

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca peste 250 de ofiteri SRI au fost detasati la ANAF, informeaza Stiripesurse. ro. Asa e. ) au fost detasati din diferite structuri.

Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti. Batrana, surda, oarba

Un bucurestean lanseaza un apel plin de emotie pentru salvarea unei fiinte gasite pe o strada din Capitala. Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti.

Rezolvarea subiectelor la matematica la simularea evaluarii nationale, clasa a VII-a. Prof. Roxana Goga: La geometrie trebuia sa gandesti mai mult

Elevii de clasa a VII-a au sustinut pentru prima data simularea la matematica la Evaluarea Nationala 2019 si au primit trei subiecte, dintre care unul de geometrie. Profesorii de matematica contactati de HotNews au spus ca subiectele au avut o dificultate medie, iar orice elev care lucra serios la clasa le putea rezolva. Profesoara de matematica Roxana Goga de la Colegiul National Sf. Sava din Capitala a rezolvat pentru HotNews. ro subiectele primite marti de elevii de clasa a VII-a la matematica. Un elev care a lucrat cu seriozitate si pasiune le rezolva in timp util. La geometrie trebuia sa gandesti mai mult, a spus Roxana Goga.

Andreea Balan, mesaj dur: Traim intr-o tara in care drama are mai mult succes

Andreea Balan a postat un mesaj dur pe pagina personala de Facebook. Artista sustine ca traim intr-o tara in care drama are mai mult succes . Aceasta este o poza facuta la cateva ore dupa ce mi-am revenit.

Problematica Brexitului se COMPLICA si mai mult. Parlamentul britanic A RESPINS ideea unui divort de UE fara acord

Parlamentul britanic s-a pronuntat, miercuri seara,impotriva unui Brexit fara acord, relateaza BBC. Rezultatul votului a fost, insa, unul strans, 312 parlamentari votand impotriva unui Brexit.

Cresterea salariilor se vede in preturi: inflatia a fost de 3,8% in februarie; alimentele s-au scumpit cel mai mult

Cresterea salariilor de la 1 ianuarie, a caror plata efectiva s-a facut in luna februarie, a dus la scumpirea produselor, cele mai mari cresteri fiind inregistrate la alimente.

Hagi: Am avut noroc, Steaua a produs mai mult fotbal

Gheorghe Hagi s-a declarat multumit de jocul echipei sale, Viitorul, in meciul cu FCSB, echipa care in opinia fostului mare international a avut mai multe ocazii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )