Libnet.ro
UNICEF

20:15

Teodorovici anunta concedieri masive la stat. Care bugetari vor pleca primii acasa

Playtech Playtech,
Teodorovici anunta concedieri masive la stat. Care bugetari vor pleca primii acasa

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat marti seara concedieri masive la stat si anumite schimbari in ceea ce priveste reorganizarea mai multor domenii de activitate care intra in atributia Guvernului. Acesta a mai explicat ca deficitul de 1,4% estimat la inceputul lui 2019 a fost stabilit intr-un alt context fata de acum, cand a ajuns . continuă pe Playtech

Guvernul anunta disponibilizari masive la stat

Guvernul va face disponibilizari masive in perioada urmatoare in administratia publica, a anuntat ministrul Finantelor Publice, in exclusivitate la Antena 3. Eugen Teodorovici va prezenta un plan de masuri o.

Cum poti transforma Dacia intr-o masina de lux. Imaginile care iti vor schimba ideile preconcepute despre aceasta marca

Te-ai gandit vreodata poti transforma Dacia intr-o masina de lux? Desigur, iti trebuie un atelier auto performant si niste mesteri iscusiti si bine platiti, dar nu e imposibil. Vei vedea in aceste imagini un Duster asa cum n-ai crezut vreodata ca ar fi posibil. De regula, cand spui Dacia, te gandesti imediat la o masina .

RIDICARE POPRIRI. Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, anunta o schimbare radicala in privinta popririlor pe conturile romanilor

ANAF va schimba semnificativ modalitatea in care face popriri pe conturile romanilor pentru a recupera sumele datorate statului, anunta ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Azi am avut pe birou nota de la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )