Libnet.ro
UNICEF

17:30

Teodorovici: Cnd vine Parlamentul,va gasi proiectul de buget pe 2019/ Ianuarie va fi prinsa

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici: Cnd vine Parlamentul,va gasi proiectul de buget pe 2019/ Ianuarie va fi prinsa

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, sambata dimineata, intr-o emisiune, ca, la ministerul de resort, a fost finalizat proiectul bugetului de stat, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Bugetul pe 2019 ajunge n Parlament n februarie. Teodorovici: Noi, Finantele, am terminat partea de buget. Urmeaza o discutie la nivelul Coalitiei

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, sambata dimineata, intr-o emisiune, ca, la ministerul de resort, a fost finalizat proiectul bugetului de stat care va fi trimis in Parlament la inceputul sesiunii parlamentare. Hotnews a scris recent ca actuala coalitie intarzie cu bugetul pana in februarie.

TEODOROVICI: Cand vine Parlamentul din vacanta va gasi proiectul de buget

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat ca, la ministerul de resort, a fost finalizat proiectul bugetului de stat.

Teodorovici: Cand vine Parlamentul din vacanta, gaseste proiectul de buget pe masa

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, sambata, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca, atunci cand Parlamentul va veni din vacanta, va gasi proiectul de buget pe acest an pe masa. Liberalii ceruse convocarea unei sesiune de urgenta saptamana viitoare pentru adoptarea bugetului, insa, potrivit declaratiei lui Teodorovici, bugetul va fi dezbatut in Parlament la inceputul lunii februarie.

Ce se intampla, de fapt, cu bugetul pe 2019. Anuntul facut de ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, sambata, la Antena 3, caParlamentulva gasi proiectul de buget pe acest an pe masa, atunci cand va veni din vacanta. Cand vine.

Teodorovici, lamuriri despre problemele cu plata pensiilor si salariilor / Bugetul, dezbatut in Parlament abia la inceputul lunii februarie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat ca parlamentarii, cand se vor intoarce din vacanta, vor gasi pe masa proiectul de buget pe acest an. Astfel, bugetul va fi dezbatut in Parlament abia la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )