Libnet.ro
UNICEF

17:30

Teodorovici, despre candidatura lui Teodor Melescanu la sefia Senatului

Antena3 Antena3,
Teodorovici, despre candidatura lui Teodor Melescanu la sefia Senatului

Ministrul Finantelor Publice, senatorul PSD Eugen Teodorovici, a explicat sustinerea de catre social-democrati a senatorului ALDE Teodor Melescanu la sefia Senatului prin faptul ca acesta, in ultima perioada,. continuă pe Antena3

Teodorovici, despre sustinerea lui Melescanu la sefia Senatului: A devenit mai de stanga

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, a declarat, marti, inainte de votul privind succesorul lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului, cu privire la sustinerea PSD a lui Teodor Melescanu pentru aceasta functie ca ne place, nu ne place, asa s-a decis si ca fostul ministru de Externe a devenit mai de stanga.

Surse. Revolta in PSD: Mai multi alesi nu il vor pe Melescanu la sefia Senatului si ameninta ca vor boicota votul. Cine ravneste la a doua functie in stat

Mai multi senatori social-democrati, in frunte cu Serban Nicolae, vor sa blocheze numirea lui Teodor Melescanu in fruntea Senatului, sustin surse politice pentru Adevarul. Motivul: fostul ministru de Externe nu a reusit sa rupa ALDE. Gruparea anti-Melescanu insista ca functia sa revina PSD, partid care are nevoie doar de un singur vot pentru a numi viitorul sef al Senatului. Divizarea votului PSD ar putea ajuta Opozitia.

Dancila: il sustinem in continuare pe Teodor Melescanu la presedintia Senatului

Viorica Dancila a declarat, luni, dupa CEx, ca PSD il sustine in continuare pe Teodor Melescanu pentru presedintia Senatului.

Tariceanu sesizeaza CCR pentru anularea alegerii lui Melescanu la sefia Senatului

Calin Popescu Tariceanu a fost inca o data tradat. De data aceasta de Teodor Melescanu, care a acceptat nominalizarea PSD si a fost votat drept presedinte al Senatului. Liderul ALDE a anuntat, marti, in.

Denise Rifai, dupa alegerea lui Melescanu la sefia Senatului: Sa fie victoria dinaintea dezastrului sau cea dinaintea marii victorii?

Jurnalista si prezentatoarea TV Denise Rifai a reactionat dupa ce senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost numit presedinte al Senatului.

TEODOROVICI, DESPRE SUSTINEREA LUI MELESCANU PENTRU SEFIA SENATULUI: Odata luata o decizie ea trebuie urmata, ne place, nu ne place

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a afirmat, referitor la sustinerea de catre formatiune a lui Teodor Melescanu pentru sefia Senatului, ca asa s-a decis. ) sunt discutii in interiorul partidului, anumite puncte de vedere, poate divergente, dar odata luata o decizie ea trebuie urmata, ne place, nu ne place, a spus Teodorovici.

TARICEANU, DESPRE VOTUL PENTRU SEFIA SENATULUI: Daca Melescanu accepta candidatura sustinut de PSD, isi asuma niste consecinte

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca, in ceea ce priveste votul pentru sefia Senatului, este convins ca membrii formatiunii isi vor respecta onoarea. Tariceanu a spus ca, daca Teodor Melescanu accepta candidatura pentru aceasta functie sustinut de PSD, desi nu are acordul ALDE, isi asuma niste consecinte.

Tariceanu, despre sustinerea lui Melescanu de catre PSD la sefia Senatului: Sa isi asume consecintele daca accepta nominalizarea Teodorovici (PSD): Melescanu a devenit mai de stanga

Calin Popescu Tariceanu reactioneaza dupa ce PSD l-a propus pe Teodor Melescanu, membru ALDE, sef al Senatului, in conditiile in care partidul il sustine pe Ion Popa. Tariceanu a declarat, luni, ca daca.

Melescanu, sustinut in continuare de PSD pentru sefia Senatului. Dancila: Vom merge pana la capat cu aceasta candidatura

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni seara, ca PSD a stabilit in Comitetul Executiv al partidului, sa il sustina in continuare pe Teodor Melescanu pentru functia de presedinte al.

Teodor Melescanu, despre Tariceanu: Aduceti-va aminte ca domnul Tariceanu a fost propus de catre grupul PSD si ales presedintele Senatului

Senatorul Teodor Melescanu a declarat ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost propus de catre grupul PSD la sefia Senatului si ales presedintele acestui for legislativ. Nu e vorba de nicio.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.272 seconds )