Libnet.ro
UNICEF

15:45

Teodorovici, despre candidatura la sefia BNR: ,,O s-o anunt public

România Liberă România Liberă,
Teodorovici, despre candidatura la sefia BNR: ,,O s-o anunt public

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat miercuri ca nu este interesat de functia . continuă pe România Liberă

Tariceanu vorbeste din nou despre candidatura sa la prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca nu si-a schimbat punctul de vedere si ca a anuntat mai de mult intentia sa de a candida la alegerile prezidentiale, dar ca ar fi utila o candidatura comuna PSD-ALDE. in 3 iunie, dupa ce plenul Senatului a respins ridicarea imunitatii sale, Tariceanu declara ca in prezent nu mai este o optiune candidatura sa pentru alegerile prezidentiale.

Eugen Teodorovici, despre amanarea Legii pensiilor: Nu afecteaza cu nimic pensiile romanilor

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, sustine ca amanarea votului pe Legea pensiilor nu afecteaza cu nimic veniturile pensionarilor. Nu afecteaza cu nimic pensiile. Noi in acest an avem prinse sumele.

Teodorovici, despre exodul medicilor: Ma indoiesc ca-i putem aduce inapoi. E clar, oamenii au alta conditie de viata, un alt tratament, un alt respect

Eugen Teodorovici a spus ca desi exodul medicilor s-a redus cu pana la 40%, personalul medical ramane in continuare insuficient in spitale. Ministrul Finantelor a spus ca medicii plecati in strainatate nu mai pot fi adusi in tara, deoarece acolo se bucura de alte conditii.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )