Libnet.ro
UNICEF

15:45

Teodorovici, despre cei care au dat bani pentru Cumintenia Pamantului: Oamenii sa-si recupereze sumele

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Teodorovici, despre cei care au dat bani pentru Cumintenia Pamantului: Oamenii sa-si recupereze sumele

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a anuntat joi ca Guvernul lucreaza la o metoda prin care persoanele care au donat bani pentru achizitionarea operei de arta Cumintenia Pamantului sa isi poata recupera sumele platite, scrie. continuă pe Wall-Street Ro

Tariceanu, despre cei care au cochetat cu statul paralel: Vor fi socotiti ca niste produse EXPIRATE

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, continua razboiul cu statul paralel, in conntextul interviului dat de Sebastian Ghita din Serbia. Tariceanu a declarat miercuri seara, la Romania TV, ca.

Teodorovici, despre educatia financiara: in Parlament se fac propuneri habarniste

Ministrul Finantelor, Eugen Teorodovici, s-a aratat dezamagit de nivelul de cunostinte financiare al celor din Parlament, aratand ca educatia financiara ar trebui inceputa de la cel mai inalt nivel, pentru ca in Parlament se fac propuneri habarniste.

Eugen Teodorovici, despre declaratia unica: Un contribuabil poate beneficia de o reducere de 10% la plata contributiilor in cazul declaratiei unice

Anunt de ultima ora al ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. El a declarat ca ordonanta de urgenta referitoare la declaratia unica a fost adoptata joi, de Guvern si ca actul normativ.

Serban Nicolae, despre implicarea SRI in politica: Sa mearga pana la capat cei care au ceva de spus

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, sustine ca cine are ceva de spus despre o eventuala implicare a SRI in politica la impartirea puterii in Romania trebuie sa mearga pana la capat cu.

Ministrul Toader: Banca Mondiala si-a dat acordul pentru finantarea... Ce trebuie sa stie magistratii

Anunt important pentru magistrati facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Potrivit oficialului, Banca Mondiala si-a exprimat acordul de principiu in vederea finantarii constructiei a 15 arhive.

Vacante pe croaziera: Sfaturi utile pentru cei care se imbarca prima data

Navele de croaziera sunt adevarate orase plutitoare care transporta mii de pasageri pe marile si oceanele lumii. In plus, in fiecare an se lanseaza noi vase cu caracteristici unice. Pe navele de croaziera, turistii nu duc lipsa de nimic, din contra,.

Ai mancat gresit toata viata acest fruct! Putini sunt cei care stiu ca trebuie curatat de coaja

Cu siguranta si tu ai consumat acest fruct cu coaja, nici prin gand nu avea cum sa iti treaca sa il cureti pentru ca ar fi toxica. Sunt fructe dulci, zemoase si foarte populare, insa coaja perelor.

Gica Hagi despre HOTUL care i-a spart casa: Nu l-as pedepsi cu nimic!

Hotul care i-a spart casa lui Gica Hagi, dar si alte proprietati din Pipera, a fost prins de politisti chiar in timp ce dadea o alta spargere. Detalii AICI) Hagi a spus ca nu l-ar pedepsi pe.

Noi dezvaluiri despre educatoarea care si-a omorat fetita de doar 4 ani. Ce au anuntat medicii psihiatri

Oana Net, educatoarea din Timisoara care si-a omorat fetita de numai 4 ani, este acum in audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, scrie opiniatimisoarei. ro. Ea a fost adusa in fata procurorilor dupa ce.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )