Libnet.ro
UNICEF

00:07

Teodorovici, despre chiria pe casa din Sibiu: Am zis ANAF sa ceara nscrierea n cartea funciara

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici, despre chiria pe casa din Sibiu: Am zis ANAF sa ceara nscrierea n cartea funciara

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri seara, referitor la recuperarea de catre stat a banilor incasati din chiria imobilului din Sibiu, pierdut de presedintele Klaus Iohannis in instanta, ca a cerut ANAF sa solicite inscrierea in cartea funciara a imobilului. continuă pe Hotnews

Teodorovici vrea eliminarea popririi pe conturi: Dispare si aceasta abordare agresiva

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat, miercuri, ca vrea eliminarea masurii de poprire a conturilor pana la finalul acestui an. Poprirea asta dispare. N-o sa mai gaseasca romanul un cont blocat pe neasteptate. Nu stiu, pleaca intr-o excursie in afara tarii si se trezeste ca nu-si poate accesa niciun fel de cont pentru ca o suma minora a blocat cineva toate conturile. Nu. Asta o sa dispara pana la finalul acestui an, a declarat Eugen Teodorovici, la Antena 3. Teodorovici, despre chiria pe casa din Sibiu: Am zis ANAF sa ceara inscrierea in cartea funciara Ministrul Finantelor anunta ca pe 31 iulie va avea loc rectificarea bugetara.

Ministrul Teodorovici, despre actiunea de recuperare a banilor incasati de presedintele Iohannis din chirii: Nu este o razbunare

Statul roman trebuie sa incaseze banii incasati incorect de presedintele Klaus Iohannis in cazul imobilului din centrul Sibiului, iar aceasta actiune nu reprezinta o razbunare, ci o obligatie ca legea sa fie aplicata, a anuntat miercuri ministrul Finantelor, care a spus ca a cerut Fiscului sa ceara inscrierea in cartea funciara a imobilul respectiv.

Anuntul unui savant NASA despre extraterestrii zdruncina din temelii planeta: Nici nu aveti idee ce se afla acolo!

Un fost cercetator din cadrul NASA a confirmat existenta extraterestrilor, oferind detalii nestiute pana acum. Profesorul de fizica a fost cercetator la NASA si considera ca guvernele din intreaga lume incearca sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )