Libnet.ro
UNICEF

23:00

Teodorovici, despre cresterea salariului minim de la 1 decembrie: Se va lua o decizie in Guvern. Salariul minim brut va fi 2.080 de lei

Adevărul Adevărul,
Teodorovici, despre cresterea salariului minim de la 1 decembrie: Se va lua o decizie in Guvern. Salariul minim brut va fi 2.080 de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spune ca decizia privind majorarea salariului minim va fi luata de Guvern, fara a preciza data de la care acesta va creste, dar confirmand nivelul de 2. 080 de lei si faptul ca acest salariu minim va fi diferentiat in functie de vechime si studii. continuă pe Adevărul

Teodorovici, despre cresterea salariului minim: Salariul minim brut va fi 2.080 de lei. Se va lua o decizie in Guvern

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spune ca decizia privind majorarea salariului minim va fi luata de Guvern, fara a preciza data de la care acesta va creste, dar confirmand nivelul de 2. 080 de lei si.

Dragos Rosca (RBL), despre cresterea salariului minim: Romnia nu este numai Bucuresti, Cluj, Timisoara, ci si Tulcea, Vaslui Slobozia. Asta ne dorim? Iarasi sa avem angajati la negru, fara pensie, fara asigurari?

Salariul minim trebuie sa existe pentru a asigura un cadru minimal de venituri, sustine Dragos Rosca, presedintele Romanian Business Leaders, intr-o conferinta presa. Potrivit acestuia, problema este cum il administrezi si in ce masura il aplici similar peste tot. Deja unele companii isi muta productia in Ucraina sau Republica Moldova.

Firmele au trei solutii: sa inchida, sa isi mute capacitatile de productie, sa isi plateasca angajatii la negru

Majorarile repetate ale salariului minim creeaza dezechilibre exact in zonele tarii care se confrunta, oricum, cu dificultati economice Masura administrativa a salariului minim trebuie sa existe ca sa asigure un cadru minimal de venituri, insa exis-ta problema administrarii similare si unitare a acestuia la nivelul intregii tari, este de parere Dragos Rosca, presedintele Romanian Business Leaders RBL).

Guvernul german aproba o crestere a salariului minim orar

Guvernul german a aprobat, astazi, o crestere a salarului minim orar la 9,19 euro, incepand de anul viitor, o crestere cu 35 de centi, iar din 2020 la 9,35 de euro, relateaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )