Libnet.ro
UNICEF

13:00

Teodorovici, despre declaratia 600: Mergem pe estimare, nu isi pierde nimeni calitatea de asigurat

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici, despre declaratia 600: Mergem pe estimare, nu isi pierde nimeni calitatea de asigurat

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat marti ca la declaratia 600 se vor lua in calcul estimarile veniturilor pentru anul in curs, si nu cele realizate in 2017. continuă pe Hotnews

Teodorovici, despre Declaratia 600: Cinci formulare se vor comasa in unul singur. Mergem pe estimare si nu pe ceea ce s-a realizat in 2017

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a declarat marti ca joi vom avea prima forma a unui formular care va comasa in total 5 declaratii, inclusiv controversata Declaratie 600, urmand sa se mearga pe mecanismul estimarii veniturilor pe anul 2018 si nu pe plata contributiilor in functie de veniturile din 2017, precum era reglementat anterior.

Sunt cinci formulare de acest tip, o sa incercam sa le comasam

Ministerul Finantelor va incerca sa comaseze cinci formulare, inclusiv Declaratia 600, iar statul va taxa pe veniturile estimate, nu pe cele realizate, a declarat astazi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa discutiile din Comisia de buget finante din Senat.

Decizia privind Declaratia 600, amanata. Teodorovici: Vom incerca o comasare a cinci formulare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca in sedinta de guvern de joi va prezenta o varianta a unui nou formulat care sa comaseze alte cinci, printre care si Declaratia 600, informeaza.

Eugen Teodorovici, despre amanarea depunerii declaratiei 600: Toti contribuabilii isi pastreaza calitatea de asigurat medical

Invitat in emisiunea Income Magazine, ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a venit cu noi detalii despre situatia declaratiei 600, dar si despre calitatea de asigurat medical. Atunci cand la.

Teodorovici contra Catu: Ce se intampla cu Declaratia 600 si cu impozitul pe gospodarie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici PSD), contrazice afirmatiile presedintelui Comisiei Economi.

Teodorovici contra Catu: Ce se intampla cu Declaratia 600 si cu impozitul pe gosopdarie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici PSD), contrazice afirmatiile presedintelui Comisiei Economi.

Declaratia 600 ii discrimineaza pe salariati

Depunerea formularului 600, in cazul contribuabililor care obtin venituri din activitati independente, chirii , investitii sau alte surse, a fost amanata pana la 15 aprilie, iar Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a confirmat sambata ca toti contribuabilii sunt asigurati din punct de vedere medical.

Eugen Teodorovici, despre eventualitatea ca viitoarele mame sa aiba o indemnizatie mai mica: Sunt cateva astfel de spete / Joi venim cu o propunere de modificare astfel incat si aceasta situatie sa fie acoperita

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a recunoscut marti ca exista cateva spete in care viitoarele mame ar putea pierde bani la indemnizatia a copilului, in urma recentelor modificari legislative, dar acestea vor fi rezolvate joi, in sedinta saptamanala a guvernului.

Eugen Teodorovici, despre posibilitatea unor indemnizatii mai mici pentru mame: Venim cu o propunere de modificare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a recunoscut marti ca exista cateva spete in care viitoarele mame ar putea pierde bani la indemnizatia copilului, in urma recentelor modificari legislative, dar acestea vor fi rezolvate joi, in.

Teodorovici, despre impozitarea BOR: Banii raman la Biserica pentru activitati cu caracter social

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sustine ca sumele pe care teoretic statul ar trebui sa le ia ca impozit Bisericii Ortodoxe Romane BOR) vor ramane in cadrul bisericii pentru activitati cu caracter social, transmite Agerpres. In vara anului trecut, Teodorovici sustinea impozitarea bisericii si le cerea reprezentantilor BOR sa ajunga in secolul XXI.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2503 seconds )