Libnet.ro
UNICEF

20:30

Teodorovici explica cum ar putea fi afectata Romania de criza din Grecia

România Liberă România Liberă,
Teodorovici explica cum ar putea fi afectata Romania de criza din Grecia

Ministerul Finantelor a luat in calcul mai multe scenarii privind cresterea costurilor de finantare pentru Romania din cauza situatiei din Grecia, a declarat marti ministrul de resort, Eugen Teodorovici, precizand ca este un cost suportabil. continuă pe România Liberă

Subiectele Zilei: Premierul Albaniei ar vrea si el un DNA la Tirana, dar are o mare dilema: Romanii tot mai iau mita?; Panica, principalul pericol pentru Romania in criza din Grecia; Ce spune ministrul Apararii despre posibilitatea reintroducerii servici

Razboi total intre musulmani si Basescu, de la marea moschee din Bucuresti: Stramosii nostri au luptat in razboaie pentru Romania. UE, in cea mai grava criza de la conceperea sa. Cat de legal este GREXIT. Votul negativ dat duminica de greciacordului cu creditorii.

De ce nu crede Rovana Plumb ca Romania va fi afectata de criza din Grecia

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, sustine ca situatia Romaniei nu se compara cu cea a Greciei, .

Teodorovici, despre criza din Grecia: Singura chestiune care s-ar mai putea ridica este cea legata de partea de finantare a Romaniei in piata, risc care a fost luat in calcul

Autoritatile au luat in calcul riscul unui cost mai mare in ceea ce priveste finantarea Romaniei in piata, avand in vedere criza din Grecia, a declarat, marti, ministrul Finantelor Publice, Eugen.

Criza din Grecia va AFECTA Romania? Ce spun specialistii

Criza din Grecia si rezultatul referendumului de ieri nu afecteaza Romania intr-un mod major, spun specialistii. Primele efecte sunt insa resimtite de exportatori si de importatori. in aceasta.

Cum se poate folosi Romania de criza din Grecia

Ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose, a declarat, luni, ca Romania trebuie sa se foloseasca de situatia actuala in care se afla Grecia pentru a intari parteneriatul cu statul elen.

Panica, principalul pericol pentru Romania in criza din Grecia

Primele semne ale problemelor de la Atena s-au facut simtite si la noi. BCR s-a asteptat ca euro ca aiba un salt spectaculos dupa referendum si a suspendat schimburile valutare electronice, masura ce a starnit panica. in plus, bursele din intreaga lume au inregistrat scaderi, euro si leul au pierdut din valoare raportate la dolar, iar cotatiile titeiului si a aurului s-au diminuat.

AVERTISMENTUL lui Traian Basescu fata de situatia din Grecia. Cum este AFECTATA Romania

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a scris, luni, pe contul sau de Facebook ca statul roman se confrunta in prezent cu trei mari probleme criza economica si politica din Grecia, criza economica si politica din Republica Moldova si criza politica din tara generata de situatia lui Ponta.

Criza din Grecia: O zi pana la referendum, grecii din afara tarii revin masiv acasa pentru a vota/ Fondul European de Stabilitate Financiara avertizeaza ca ar putea cere Greciei sa returneze o datorie de 140 de miliarde euro/ Ministrul grec de Finante ac

Investitotii din intreaga lume s-au uitat sambata cu respiratia taiata la Grecia, unde 10 milioane de greci se pregatesc sa voteze intr-un referendum care se prezinta drept cea mai mare provocare la adresa monedei euro de la adoptarea sa, scrie The Guardian. Cu cateva ore inaintea votului, si dupa ateva luni de confruntari dure intre guvernul de stanga radicala a lui Tsipras si creditorii Greciei, unul dintre cei mai duri critici ai Atenei pare sa fi clipit. Ministrul german de Finante Wolfgang Schauble, pana acum intruchiparea liniei dure in randul autoritatiilor de la Berlin, a adoptat un ton usor mai impaciuitor cu Atena afirmand ca alegerea de duminica este intre a pastra moneda euro si a ramane temporar fara ea, aratand totodata ca exista un loc in Zona Euro pentru Grecia. Cetatenii greci care traiesc in afara tarii au revenit masiv acasa in timpul zilei, dinspre toate colturile lumii, pentru a putea vota la referendumul de duminica, in conditiile in care, potrivit regulilor de organizare a referendumului, cetatenii greci isi pot exprima dreptul la vot doar in tara. In jur de un milion de greci traiesc in afara granitelor. Razboiul declaratiilor a continuat insa, de la Atena venind acuzatii dure facute de nimeni altul decat ministrul Finantelor Yanis Varoufakis, care i-a acuzat pe creditorii internationali de terorism si de intentia de a-i umili pe greci.

Criza din Grecia ne indeparteaza de euro

Deteriorarea situatiei din Grecia pare sa indeparteze Romania de adoptarea monedei unice. in opinia guvernatorului Bancii Nationale, orizontul de timp este dupa anul 2025.

Ce spune Casa Alba despre criza din Grecia. Ce ar trebui sa faca creditorii internationali

Casa Alba a anuntat luni ca Guvernul de la Atena si liderii europeni ar trebui sa incerce gasirea unui compromis cu privire la criza datoriei statului elen, care sa permita ramanerea Greciei in zona euro,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )