Libnet.ro
UNICEF

00:07

Teodorovici, ironizat de una dintre cele mai mari companii de HR: Angajam specialist infrumusetare chiparosi

Adevărul Adevărul,
Teodorovici, ironizat de una dintre cele mai mari companii de HR: Angajam specialist infrumusetare chiparosi

O companie multinationala de HR, una dintre cele mai mari din Romania, il ironizeaza pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care l-a jignit pe liberalul Florin Citu, numindu-l urat, prost si chiparos. continuă pe Adevărul

Joburile viitorului - DISCOTECA Teodorovici, trollat de una dintre cele mai mari companii de HR din Romania: Angajam specialist infrumusetare chiparosi (FOTO)

Jignirile incalificabile din partea ministrului Eugen Teodorovici la adresa senatorului PNL Florin Citu, pe care l-a numit prost, chiparos si urat, nu au ramas netaxate. Pe Internet s-a viralizat.

Concedieri masive la una dintre cele mai mari companii de stat

Una dintre cele mai mari companii de stat va face concedieri masive in perioada urmatoare, decizia fiind luata recent in Adunarea Generala a Actionarilor.

Una dintre cele mai mari banci din Romania se alatura protestului pentru autostrazi: sinoi

Protestului de vineri, in care bugetari, angajati din mediul privat, firme si ONG-uri, oameni de afaceri si sportivi isi vor opri activitatea timp de 15 minute, incepand cu ora 15,00, se alatura si una dintre cele mai mari banci din Romania.

Dumitru Costin (BNS): Avem minister, suse, aducem lautari, dar masuri concrete nu avem pentru cei care au emigrat. ANOFM, una dintre cele mai bolnave institutii

Romania nu are o politica publica in domeniul emigrarii si are un dispret suveran fata de milioanele de roman care au plecat din tara, a declarat Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical BNS). De asemenea, el a mai afirmat ca Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca este una dintre cele mai bolnave institutii.

Interviu cu directorul de resurse umane al Lidl: Cum isi atrage si pastreaza angajatii unul dintre cei mai mari retaileri locali

Cu peste 6. 000 de angajati, care lucreaza in cele 240 de magazine din tara, 4 centre logistice si in sediul central din Bucuresti, Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din retailul romanesc. Iar echipa este in crestere anual, cu fiecare.

Senator PNL: Guvernul se iMPRUMUTAla cele MAI MARI dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile

Guvernul se imprumutala cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile, din care doua miliarde de euro sunt pensii speciale, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o.

Google Maps introduce una din cele mai bune functii de pe Waze

In ultimele luni, Google Maps a integrat cateva din functiile care pot fi gasite si pe cunoscuta aplicatie Waze, iar acum una dintre cele mai utile a ajuns in aplicatia gigantului american.

Cele mai mari obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania.

INS: Salariile medii nete au scazut in ianuarie, fata de luna precedenta. Cine a obtinut cele mai mari venituri si cine pe cele mai mici

Castigul salarial mediu nominal net a scazut la 2. 936 lei in luna ianuarie a acestui an, un declin de 0,7% fata de luna decembrie a anului trecut, in timp ce castigul salarial mediu nominal brut a fost de 4. 837 lei, cu 2% mai mic fata de aceeasi perioada, potrivit datelor Institutului National de Statistica.

Partidele care au primit cele mai mari amenzi de la Autoritatea Electorala

Autoritatea Electorala Permanenta a gasit nereguli in finantarea activitatii curente a partidelor si a modului in care s-au derulat alegerile locale si parlamentare din 2016 si cele locale partiale din 2017.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )