Libnet.ro
UNICEF

09:45

Teodorovici si Legea offshore: Trebuie sa gasim calea de mijloc. PSD-ALDE va vota saptamna viitoare

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici si Legea offshore: Trebuie sa gasim calea de mijloc. PSD-ALDE va vota saptamna viitoare

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor publice, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca pentru Legea offshore trebuie gasita, cat mai repede, calea de mijloc intre investitori si statul roman, astfel incat sa inceapa exploatarea, deoarece imbunatateste independenta energetica a tarii, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Bugetul statului trebuie sa iasa castigator din Legea offshore

Formula de calcul avuta in vedere de Legea offshore trebuie sa permita partilor sa fie cointeresate, statului sa aiba un castig cat mai mare la buget, iar companiilor sa investeasca, a afirmat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, prezent la Camera Deputatilor.

Formula de calcul trebuie sa permita partilor sa fie cointeresate

Formula de calcul avuta in vedere de Legea offshore trebuie sa permita partilor sa fie cointeresate, statului sa aiba un castig cat mai mare la buget, iar companiilor sa investeasca, a afirmat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, prezent la Camera Deputatilor.

Opinie de politician: Legea offshore, o iresponsabilitate colectiva fata de viitorul Romniei

Importanta exploatarii gazului natural din Marea Neagra este evidenta. Trebuie stabilit insa cadrul in care exploatarea sa fie facuta, care sa fie corect atat pentru Statul roman cat si pentru investitori. Din pacate, modul in care exploatarea urmeaza sa se faca, stabilita prin Legea offshore, este paguboasa pentru Statul roman, atat din din perspectiva financiara cat si din perspectiva dezvoltarii durabile.

PSD a fost de acord sa se reintoarca la Comisie Legea offshore

PSD a fost de acord ca Legea offshore sa fie retrimisa comisiilor pentru ca nu se putea intruni o majoritate pentru a fi votata, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce Legea offshore a fost retrimisa, astazi, comisiilor, in conditiile in care ALDE a acuzat ca social-democratii au adus mai multe modificari fara sa ii consulte.

Scandal urias in coalitia pe legea offshore. ALDE a parasit comisia unde se discutau modificarile facute in ultimul moment de Dragnea. Opozitia contesta la CCR (VIDEO)

UPDATE:Legea offshore, cu noile amendamente al PSD, a primit raport favorabil in comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si va merge miercuri pentru votul final in plen. Legea offshore a.

Legea offshore, o miza majora pentru stat

Presedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat, ieri, ca legea offshore reprezinta o miza majora si o oportunitate pentru Romania de a deveni un jucator pe piata de energie.

UPDATE Legea offshore, retrimisa de deputati la comisii, la solicitarea UDMR

Camera Deputatilor a decis, miercuri, la solicitarea UDMR, sa retrimita la comisii legea offshore privind exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra, desi aceasta avea raport final al comisiilor de specialitate si deputatii urmau sa dea un vot final. Initiativa UDMR este cel putin surprinzatoare, tinand cont ca marti PSD a reusit cu sustinerea deputatilor din acest partid sa treaca mai multe modificari radicale.

Scandal urias pe legea Offshore. Investitorii de la Marea Neagra ameninta ca pleaca

Este scandal de proportii pe legea Offshore. Asociatia Romana a Concesionarilor Offshore din Marea Neagra a trimis o scrisoare tuturor membrilor importanti ai Parlamentului, prin care ameninta ca ar putea pleca.

Scandal urias in coalitia pe legea offshore. ALDE a parasit comisia unde se discutau modificarile facute in ultimul moment de Dragnea. Opozitia contesta la CCR

Legea offshore a starnit un scandal urias intre PSD si ALDE in Comisia pentru Industrii din Camera Deputatilor. Totul dupa ce legea a fost modificata din nou de Liviu Dragnea in ultimul moment fara.

Legea Offshore, din nou la Comisii

Legea offshore intra in dezbatere in comisia de industrii din Camera Deputatilor, iar discutiile se anunta a fi aprinse. Dezbaterea trebuia sa aiba loc saptamana trecuta, insa a fost amanata la cerere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )