Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodorovici: Majorarea salariilor cu 100 de lei s-ar putea regasi in reducerea contributiilor

România Liberă România Liberă,
Teodorovici: Majorarea salariilor cu 100 de lei s-ar putea regasi in reducerea contributiilor

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici a spus, vineri, intr-o conferinta de presa care a avut loc l. continuă pe România Liberă

TEODOROVICI: Majorarea salariilor cu 100 de lei s-ar putea regasi in reducerea contributiilor

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a spus, vineri, intr-o conferinta de presa care a avut loc la Timisoara, ca majorarea salariilor cu 100 de lei s-ar putea regasi in reducerea de contributii, iar pentru PSD unul din obiectivele pana in anul 2020 era scaderea contributiilor, transmite News. ro.

Eugen Teodorovici spune ca majorarea salariilor cu 100 de lei s-ar putea regasi in reducerea contributiilor

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a spus, vineri, intr-o conferinta de presa care a avut loc la Timisoara, ca majorarea salariilor cu 100 de lei s-ar putea regasi in reducerea de contributii, iar pentru PSD unul din obiectivele pana in anul 2020 era scaderea contributiilor.

Orban o someaza pe Dancila sa nu adopte hotararea privind cresterea salariilor cu 100 lei: Daca o va adopta, noi o vom modifica

Intentia Guvernului PSD de a creste salariul minim pe economie, de la 1 ianuarie, starneste ample reactii din partea liberalilor. Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat caGuvernul Dancila nu are capacitatea de a adopta o hotarare cu un impact economic important, somand Executivul sa nu adopte o astfel de decizie. in caz contrar, a spus Orban, PNL va modifica hotararea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )