Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodorovici: Pensiile se vor dubla! Legea pensiilor se va aplica fara niciun fel de discutie, daca PSD ramane la guvernare!

Antena3 Antena3,
Teodorovici: Pensiile se vor dubla! Legea pensiilor se va aplica fara niciun fel de discutie, daca PSD ramane la guvernare!

Legea pensiilor va fi aplicata fara niciun fel de discutie, chiar daca nu este un lucru usor, chiar imposibil de aplicat la prima vedere, dar oamenii trebuie sa inteleaga ca poate deveni o nebunie frumoasa da. continuă pe Antena3

Teodorovici, despre legea pensiilor: Nu asumam o astfel de lege daca nu era sigur ca se poate si aplica. Numai ca este acest daca. Economia trebuie sa mearga

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, spune ca prevederile legii pensiilor se vor aplica, fara niciun fel de discutie, desi nu este un lucru usor. Nu asumam o astfel de lege daca nu era sigur ca se poate si aplica. Numai ca este acest daca. Economia trebuie sa mearga, afirma Teodorovici.

PENSII SPECIALE. Eugen Teodorovici, noi detalii despre impozitarea pensiilor speciale: Se lucreaza la proiect

Ministrul de Finante revine cu precizari in scandalul impozitarii pensiilor uriase. Eugen Teodorovici a explicat ca toate pensiile peste un anumit plafon vor fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )