Libnet.ro
UNICEF

13:31

Teodorovici: Prima rectificare bugetara pe 2019 este pozitiva

România Liberă România Liberă,
Teodorovici: Prima rectificare bugetara pe 2019 este pozitiva

Prima rectificare bugetara pe 2019 este una pozitiva, iar depasirea tintei asumate de deficit bugeta. continuă pe România Liberă

TEODOROVICI: Deficitul bugetar nu este in pericol

Prima rectificare bugetara pe 2019 este una pozitiva, iar depasirea tintei asumate de deficit bugetar nu este un pericol si sunt asigurate fonduri pentru pensii si salarii, a spus, luni, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa ce Executivul a adoptat rectificarea bugetara dupa sedinta de Guvern.

Florin Citu: Guvernul pregateste o RECTIFICARE BUGETARA care incalca legile in vigoare. PNL cere comsiie de ancheta

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, acuza guvernul ca pregateste o rectificare bugetara care incalca legea. in acest context, liberalilor solicita infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta.

Teodorovici: Deficitul nu e in pericol. Se speculeaza impotriva economiei, se incearca o descurajare a investitorilor

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a anuntat luni ca Guvernul a adoptat proiectul privind prima rectificare bugetara din acest an si a acuzat ca se incearcasubminarea economiei nationale si ca se speculeaza impotriva economiei si a leului.

Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal: Rectificarea are loc in conditiile in care bugetul public consolidat este teribil de incordat, ca niciodata parca

Noul presedinte al Consiliului Fiscal, Daniel Daianu, a atras atentia ca actuala rectificare bugetara pe care o pregateste acum Guvernul are loc intr-un context dificil n care bugetul public consolidat este.

Rectificare bugetara: un miliard de lei mai putin la Educatie

Guvernul taie un miliard de lei de la bugetul Educatiei. Banii erau destinati programului Merg la Scoala, care nu a fost pregatit la timp, a sustinut premierul Viorica Dancila, in deschiderea sedintei de Guvern.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )