Libnet.ro
UNICEF

09:15

Teodorovici: Am solicitat premierului demiterea sefului ANAF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teodorovici: Am solicitat premierului demiterea sefului ANAF

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat astazi ca a inaintat premierului propunerea de inlocuire a sefului ANAF, in acord cu strategia sa cu privire la functionarea institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

LA PROPUNEREA LUI TEODOROVICI: Dancila ar putea semna demiterea sefului ANAF

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a propus premierului Viorica Dancila schimbarea sefului ANAF, Ionut Misa, iar seful Executivului urmeaza sa semneze ordinul, au declarat surse guvernamentale, conform HotNews.

Ministrul Finantelor cere demiterea sefului ANAF

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, cere demiterea sefului ANAF, Ionut Misa. Stirea in curs de actualizare .

Ministrul Finantelor a anuntat ca i-a solicitat premierului demiterea lui Ionut Misa din functia de presedinte ANAF

Ministrul Finantelor Publice, Eurgen Teodorovici, a anuntat ca i-a solicitat premierului Viorica Dancila revocarea lui Ionut Misa din functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF). Acesta a propus si un inlocuitor, insa nu.

Teodorovici a propus un nou sef la Fisc: ANAF avea nevoie de o alta persoana. Soarta lui Misa depinde de Viorica Dancila

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a facut joi precizari cu privire la demiterea sefului ANAF si a spus ca a inaintat prim-ministrului propunerea de inlocuire, asteaptand o decizie in acest sens.

Dancila ar urma sa semneze ordinul de demitere a sefului ANAF, la propunerea lui Teodorovici -surse

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a propus premierului Viorica Dancila schimbarea sefului ANAF, Ionut Misa, iar seful Executivului urmeaza sa semneze ordinul, au declarat surse guvernamentale citate de Mediafax.

Dancila ar urma sa semneze ordinul de demitere a sefului ANAF, la propunerea lui Teodorovici - surse

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a propus premierului Viorica Dancila schimbarea sefului ANAF, Ionut Misa, iar seful Executivului urmeaza sa semneze ordinul, au declarat surse guvernamentale citate de Mediafax.

Eugen Teodorovici i-a cerut premierului Dancila demiterea sefului ANAF, Ionut Misa

Am solicitat doamnei prim-ministru revocarea d-lui Ionut Misa. Anul 2019 este foarte important iar ANAF trebuie sa-si schimbe radical comportamentul in economie. Vorbim de o reforma a ANAF, de informatizarea institutiei si ne propunem ca 2019 sa fie anul in care aceste lucruri sa se si intample!, a spus joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, intr-o declaratie de presa sustinuta la sediul ministerului.

Teodorovici a cerut premierului Dancila inlocuirea sefului ANAF, Ionut Misa

Nemultumit de rezultatele Fiscului, dar si de informatiile divulgate presei de surse din interiorul acestei structuri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ar fi cerut premierului Viorica Dancila inlocuirea lui Ionut Misa, scrie news. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )