Libnet.ro
UNICEF

14:00

Teodorovici si Toader merg la sedinta cu presedintele Iohannis

Antena3 Antena3,
Teodorovici si Toader merg la sedinta cu presedintele Iohannis

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri, la Guvern, ca a fost desemnat impreuna cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa participe joi la sedinta convocata de presedintele Klaus. continuă pe Antena3

Ministrul Finantelor a anuntat adoptarea rectificarii bugetare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat astazi ca Guvernul a adoptat rectificarea bugetara. Teodorovici a mai spus ca, avand in vedere faptul ca premierul Viorica Dancila se va afla maine in vizita in Spania, la intalnirea de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis vor merge el si ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Ministrul Finantelor, reactie dupa sedinta CSAT: Cerem desecretizarea stenogramei sedintei

Guvernul are obligatia de a cere si nu de a astepta un aviz al CSAT, a afirmat marti ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. El a sustinut ca suspendarea sedintei CSAT nu are temei legal. El a.

Eugen Teodorovici si Tudorel Toader merg in locul Vioricai Dancila la Cotroceni

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici si ministrul Justitiei Tudorel Toader vor participa joi, in locul premierului Viorica Dancila, la consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis cu privire la rectificarea bugetara.

Sedinta a Guvernului, miercuri, fiind asteptata o decizie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Iohannis a suspendat sedinta CSAT

Guvernul se intruneste miercuri in sedinta, unde ar urma sa fie gasita o solutie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta de marti a Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), afirmand ca nu s-a putut obtine consens pentru emiterea avizului necesar rectificarii bugetare si cerand Cabinetului Dancila sa vina cu un nou proiect.

Plan de urgenta, dupa scandalul din CSAT cu presedintele Iohannis. Guvernul se reuneste in sedinta

Guvernul se reuneste miercuri in sedinta dupa scandalul din CSAT cu presedintele Klaus Iohannis. Reprezentantii Executivului spun ca blocarea rectificarii bugetare pune in pericol plata salariilor.

Presedintele Iohannis solicita ca institutiile sa verifice modul in care autoritatie au luat masuri impotriva pestei porcine

Presedintele Klaus Iohannis solicita verificarea de catre institutiile abilitate a modului in care autoritatile responsabile au pus in aplicare masurile de control si preventie a raspandirii virusului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )