Libnet.ro
UNICEF

05:00

Teodorovici vrea comisie parlamentara pe tema aducerii aurului Romaniei in tara

Antena3 Antena3,
Teodorovici vrea comisie parlamentara pe tema aducerii aurului Romaniei in tara

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, lanseaza o propunere in scandalul proiectului de lege privind aducerea aurului Romaniei in tara de la Londra. Cel mai bine ar fi ca in Parlamentului Romaniei sa. continuă pe Antena3

Teodorovici vrea comisie parlamentara pe tema repatrierii aurului Romaniei

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, propune infiintarea unei comisii parlamentare care sa analizeze situatia rezervei de aur a Romaniei si proiectul de lege privind repatrierea aurului de la Londra.

Reactia BNR la intentia lui Teodorovici de a infiinta comisie parlamentara pe tema repatrierii aurului Romaniei

Banca Nationala a Romaniei BNR) reactioneaza la declaratiile ministrului Finantelor Eugen Teodorovici privind infiintarea unei comisii parlamentare pe tema repatrierii aurului Romaniei, precizand ca Teodorovici ridica intrebari ale caror raspunsuri sunt deja publice si ca este regretabil ca nu le stie.

Teodorovici vrea comisie de ancheta privind aurul Romaniei de la Londra: Nu cumva este pus gaj intr-o operatiune internationala de catre banca respectiva?

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat ca ar trebui constituita o comisie de ancheta parlamentara care sa analizeze situatia reala privind aurul Romaniei ajuns la Londra si, in primul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )