Libnet.ro
UNICEF

12:15

TEORIA CONSPIRATIEI?! Donald Trump ar fi aparut in public alaturi de o DUBLURA a sotiei sale, si nu de Melania

B1 B1,
TEORIA CONSPIRATIEI?! Donald Trump ar fi aparut in public alaturi de o DUBLURA a sotiei sale, si nu de Melania

Avalansa de suspiciuni peste ocean! Donald Trump s-ar fi afisat in public alaturi de o dublura a sotiei sale, si nu de Melania Trump, sustin internautii, alimentand teorii ale conspiratiei vechi de decenii,. continuă pe B1

SCANDAL total la Casa Alba! Donald Trump a ajuns sa se afiseze cu sosia Melaniei (FOTO)

Teoria conspiratiei la Casa Alba. Internautii spun ca Melania Trump este des inlocuita in vizitele la care participa alaturi de Donald Trump de catre sosia sa. Spre exemplu, acestia spun ca dublura.

Donald Trump: Nu as vrea ca Albert Einstein sa imi fie pilot. Prefer pilotii profesionisti

Presedintele american Donald Trump sugereaza, intr-o postare pe twitter, ca procesul de informatizare excesiva a avioanelor si, implicit, de reducerea a rolului pe care il joaca pilotii in manevrarea apartelor de zbor in favoarea IT-stilor ar fi cauza unor accidente. in context, liderul de la Casa Alba comenteaza ca nu ar avea curajul sa zboare cu un avion pilotat de Einstein si ca prefera pilotii profesionisti.

Donald Trump, dispus la noi DISCUTII cu Kim Jong-un in ciuda unor informatii INCRIMINATORII la adresa acestuia

Presedintele Donald Trump este deschis unei a treia intalniri cu liderul nord-coreean Kim Jong-un, insa va trebui sa treaca ceva timp inainte ca acest lucru sa se intample, a declarat John Bolton, consilierul.

Donald Trump a prezentat proiectul de buget, dar opozitia democrata il contesta

Presedintele SUA, Donald Trump, a prezentat, luni, un proiect de buget care prevede cresterea fondurilor militare si 8,6 miliarde de dolari pentru finantarea proiectului zidului la frontiera cu Mexicul, dar planul bugetar a fost criticat deja de majoritatea democrata din Camera Reprezentantilor, potrivit Mediafax.

Donald Trump acuza Partidul Democrat ca a devenit anti-evrei

Presedintele american Donald Trump a acuzat, ieri, Partidul Democrat ca a devenit anti-evrei, dupa dezbateri aprinse provocate de propunerile unei deputate musulmane pe tema sprijinului Statelor Unite pentru Israel, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )