Libnet.ro
UNICEF

01:06

Teoria evolutiei aplicata la cateva milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Teoria evolutiei aplicata la cateva milioane de euro

La inceput a fost ea, mostenirea. Mostenirea unor apartamente spatioase, situate fata in fata cu turnul Eiffel. Cateva milioane de euro indesate viguros in pumnul aceleiasi familii. continuă pe Adevărul

Singurul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania, cumparat de Ion Tiriac. Va urma si un Mercedes-AMG Project One de peste 2 milioane euro

Singurul exemplar Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania ii apartine omului de afaceri Ion Tiriac, masina de 340. 0000 euro + TVA fiind adaugata in Tiriac Collection - galeria personala a tenismenului, deschisa si publicului. Acest Clasa G cu totul si cu totul special, cu o productie limitata la 99 exemplare, este fabricat in 2017. La evenimentul tinut sambata, 3 februarie, cu apropiati si jurnalisti, Ion Tiriac a declarat ca si-a comandat si un Mercedes-AMG Project One, o masina de 2,3 milioane euro a carei productie este limitata la 275 exemplare, care va fi livrata in 2019.

Singurul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania, cumparat de Ion Tiriac. Va urma si un Mercedes-AMG Project One de peste 2 milioane euro

Singurul exemplar Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania ii apartine omului de afaceri Ion Tiriac, masina de 340. 000 euro + TVA fiind adaugata in Tiriac Collection - galeria personala a tenismenului, deschisa si publicului. Acest Clasa G cu totul si cu totul special, cu o productie limitata la 99 exemplare, este fabricat in 2017. La evenimentul tinut sambata, 3 februarie, cu apropiati si jurnalisti, Ion Tiriac a declarat ca si-a comandat si un Mercedes-AMG Project One, o masina de 2,3 milioane euro a carei productie este limitata la 275 exemplare, care va fi livrata in 2019.

UPDATE Ministerul Mediului: Prevederile articolului care introducea taxa de 1% din valoarea proiectelor mari au fost eliminate. Taxa ar fi avut impact urias asupra proiectelor de infrastructura - zeci de milioane de euro ar fi intrat in buzunarele statul

Ministerul Mediului vrea sa introduca o taxa de 1% din valoarea oricarei investitii pentru evaluarea impactului proiectelor publice sau private asupra mediului. Proiectul de lege nu specifica clar pentru ce proiecte se percepe aceasta taxa, insa se spune ca autoritatile publice pentru protectia mediului vor percepe banii la emiterea acordului de mediu, deci se poate concluziona ca doar pentru proiectele care au nevoie de acord de mediu - cele complexe. Pentru infrastructura, taxa de 1% din valoarea unui proiect este enorma, mai mare decat costurile cu Studiul de Fezabilitate, o analiza mult mai complexa care sta la baza oricarui mare proiect exemplu: la Autostrada Sibiu - Pitesti ar fi o taxa de circa 30 milioane euro). Reamintim ca premierul Viorica Dancila a declarat ca nu va introduce in mandatul sau nicio taxa noua. Ministerul Mediului a precizat, ulterior aparitiei articolului, ca, in urma dezbaterilor de la sfarsitul lunii noiembrie, taxa a fost eliminata din proiect. Participa in text la sondajul HotNews. ro: Va introduce guvernul taxe si impozite noi?.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 5 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 23,5 milioane de lei 5 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 29,3 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 7,6 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 35,3 milioane de lei 7,6 milioane de euro).

Romania a cumparat un radar de aproape 14 milioane de euro de la Lockheed Martin

Compania de stat Romtehnica a achizitionat un radar tridimensional, in valoare de 64,46 milioane lei 13,9 milioane euro), fara TVA, de la compania americana Lockheed Martin, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Ford Trucks un an in Romania,4.5 milioane de euro investiti

Cefin Trucks aniverseaza un an de activitate ca unic importator si distribuitor al Ford Trucks in Romania. Constructia brandului Ford Trucks in tara noastra a presupus, pana in prezent, investitii de 4,5 milioane euro.

O noua taxa la orizont: Ministerul Mediului vrea 1% din valoarea proiectelor mari. Impact urias asupra proiectelor de infrastructura - zeci de milioane de euro vor intra in buzunarele statului

Ministerul Mediului vrea sa introduca o taxa de 1% din valoarea oricarei investitii pentru evaluarea impactului proiectelor publice sau private asupra mediului. Proiectul de lege nu specifica clar pentru ce proiecte se percepe aceasta taxa, insa se spune ca autoritatile publice pentru protectia mediului vor percepe banii la emiterea acordului de mediu, deci se poate concluziona ca doar pentru proiectele care au nevoie de acord de mediu - cele complexe. Pentru infrastructura, taxa de 1% din valoarea unui proiect este enorma, mai mare decat costurile cu Studiul de Fezabilitate, o analiza mult mai complexa care sta la baza oricarui mare proiect exemplu: la Autostrada Sibiu - Pitesti ar fi o taxa de circa 30 milioane euro). Reamintim ca premierul Viorica Dancila a declarat ca nu va introduce in mandatul sau nicio taxa noua.

Euro a fost cotat la 4,6347 in scadere fata de sedinta de vineri

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,6347 lei pentru moneda europeana, in scadere cu 1,79 bani, comparativ cu sedinta de vineri, cand euro a fost cotat la 4,6526 lei.

Euro a fost cotat la 4,6347 lei in scadere fata de sedinta de vineri

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,6347 lei pentru moneda europeana, in scadere cu 1,79 bani, comparativ cu sedinta de vineri, cand euro a fost cotat la 4,6526 lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )