Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teorie incendiara despre impacarea dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea

Antena3 Antena3,
Teorie incendiara despre impacarea dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea

Catalina Porumbel a prezentat, marti, la Editie speciala, o teorie incendiara legata de impacarea dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. Liderul PSD a spus foarte clar ca usa sa este tot timpul. continuă pe Antena3

Victor Ponta a prezentat NOI IMAGINI care arata relatia de prietenie dintre Liviu Dragnea si statul paralel reprezentat de Maior, Coldea si Kovesi (FOTO, VIDEO)

Victor Ponta a venit luni seara in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV cu noi imagini care arata relatia extrem de apropriata dintre Liviu Dragnea si cei pe care ii numeste acum drept dusmanii sai din s.

Gabriela Firea: Chiar este cineva in spatele meu. Liviu Dragnea. Ma convinge zilnic ca una spune si alta face

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vorbeste, la Digi 24, despre conflictul cu Liviu Dragnea. Ramai pe adevarul. ro pentru a urmari livetext cele mai importante declaratii.

Traian Basescu, despre scandalul pozelor Ponta- Dragnea: Foarte interesant ar fi sa ne spuna ce faceau la intalnirile saptamanale de la sediile SRI (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV fotografiile facute acum publice de Victor Ponta in care se arata apropierea dintre Liviu Dragnea si cei pe care ii numeste dusmanii sai.

Radu Banciu: Nici macar aia din PSD nu mai inghit astazi balivernele lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a declarat ca protestul diasporei din 10 august a fost finantat din strainatate si ca saptamana vi.

Liviu Dragnea vorbeste despre conflictul cu Gabriela Firea: Nu pot sa fiu de acord cu acuzatiile la adresa Guvernului nostru

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca, din punctul sau de vedere, ideea amnistiei nu este o iluzie juridica, asa cum a caracterizat demersul Gabriela Firea, intr-o interventie de saptamana trecuta. De.

Eugen Teodorovici spune ca din conflictul dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea pierde tara si ca cei doi au obligatia sa-si rezolve problemele in partid

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca divergentele dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea ar fi trebuite transat in interiorul partidului si ca cei doi au obligatia sa rezolve acest conflict in partid, el afirmand ca, in opinia sa, tara pierde din cauza acestui conflict.

Liviu Dragnea despre o eventuala excludere a Gabrielei Firea din PSD: Sper sa nu ajungem aici. Nu am fost adeptul unor pedepse dure n partid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat duminica seara, la Antena 3, faptul ca s-ar fi discutat in partid despre un alt candidat la Primaria Capitalei pentru anul 2020, dupa scandalul in care este implicata Gabriela Firea, adaugand ca spera sa nu se ajunga la excluderea acesteia din PSD. Dragnea a declarat, insa, duminica seara, ca in partid va exista o discutie serioasa referitor la atacurile lansate de Gabriela Firea in ultima saptamana, subliniind ca el nu a fost niciodata adeptul unor pedepse dure.

Gabriela Firea: Am suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, au pornit de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit, luni, ca a suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea. Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca.

Gabriela Firea: S-a umplut paharul. Am suportat atacuri la persoana si la familie pornite de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit, luni, ca a suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea. Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca.

Gabriela Firea, replica pentru Liviu Dragnea: Ar vrea sa ma mazileasca, dar cu mna altora

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca presedintele PSD i-a dat dreptate ca doreste in continuare o conducere unica, ea acuzandu-l pe Liviu Dragnea ca ar vrea sa o mazileasca cu mana altora.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )