Libnet.ro
UNICEF

06:00

Teorie-bomba. Presedintele Klaus Iohannis s-ar fi sucit in privinta mentinerii in functie a sefei DNA

Antena3 Antena3,
Teorie-bomba. Presedintele Klaus Iohannis s-ar fi sucit in privinta mentinerii in functie a sefei DNA

Surse din mai multe zone, inclusiv prezidentiale, spun ca presedintele s-ar fi sucit in privinta mentinerii in functie a sefei DNA! Iohannis ar fi deranjat de tensiunile din sistemul judiciar. in special de. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis si sotia sa nu se dezmint. Unde au fost surprinsi duminica cei doi

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat, duminica, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, acolo unde au fost si duminica trecuta. Sotii Iohannis au ajuns.

Klaus Iohannis si sotia sa, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, participa, duminica, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, unde au fost si duminica trecuta, cand a fost celebrat Pastele catolic.

Klaus Iohannis si sotia sa, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. Le doresc tuturor zile frumoase, cu liniste si pace

Presedintele Klaus Iohannis, care a participat duminica, alaturi de sotia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, le-a urat romanilor zile frumoase, cu liniste si pace.

Klaus Iohannis, mesaj de armonie de Sfintele Pasti

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj de Paste, in care ii indeamna pe romani sa se bucure impreuna cu cei dragi de armonie si intelegere. De Sfintele Pasti, sarbatoarea.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora: Ce le-a transmis seful statului romanilor, de Paste

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica dimineata, un mesaj cu ocazia invierii Domnului. De Sfintele Pasti, sarbatoarea comuniunii si a solidaritatii, va doresc sa va bucurati impreuna cu.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Romilor: Trebuie sa evidentiem contributia cetatenilor de etnie roma la istoria si diversitatea societatii noastre

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Romilor, subliniind ca este important sa intelegem care sunt traditiile, valorile, aspiratiile si nevoile.

Klaus Iohannis a facut noi declaratii cu privire la revocarea Laurei Codruta Kovesi: Cred ca trebuie sa lucram de data aceasta pe baza documentelor care ne sunt puse la dispozitie

Presedintele Klaus Iohannis a venit cu noi informatii privind revocarea Laurei Codruta Kovesi. O decizie ar putea fi luate dupa sarbatori. Nu cred ca este neaparat nevoie sa am o discutie personala pe.

Teorie-bomba. Ce va decide presedintele Iohannis in privinta mentinerii in functie a sefei DNA

Surse din mai multe zone, inclusiv prezidentiale, spun ca presedintele s-ar fi razgandit in privinta mentinerii in functie a sefei DNA! Iohannis ar fi deranjat de tensiunile din sistemul judiciar. in.

Suntem datori sa sprijinim aceasta minoritate in rolul pe care il joaca in consolidarea tarii noastre

Presedintele Klaus Iohannis transmite, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Internationala a Romilor, ca este important sa intelegem care sunt traditiile, valorile, aspiratiile si nevoile comunitatilor rome, pentru a gasi solutii de incluziune sociala a membrilor acestei minoritati, prezervand, in acelasi timp, identitatea lor culturala.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora inainte de Paste. Suntem datori sa...

Mesaj de ultima ora al presedintelui Klaus Iohannis, chiar inainte de sarbatoarea invierii Domnului. Seful statului a transmis sambata un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Romilor, aratand ca este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )