Libnet.ro
UNICEF

21:45

Terasa din Vama Veche inchisa, dupa ce o angajata a fost confirmata cu Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Terasa din Vama Veche inchisa, dupa ce o angajata a fost confirmata cu Covid-19

O terasa din Vama Veche a fost inchisa, dupa ce o angajata de la bar a fost confirmata cu Covid-19. Directia de Sanatate Publica va declansa o ancheta epidemiologica in acest caz. continuă pe Ziarul Bursa

inca un angajat al terasei din Vama Veche inchisa dupa un caz de coronavirus a fost confirmat cu Covid-19

Un alt angajat al terasei din Vama Veche care a fost inchisa temporar dupa aparitia unui caz de coronavirus a fost confirmat cu Covid-19, a anuntat Directia de Sanatate Publica a Judetului DSPJ) Constanta.

Angajatii terasei din Vama Veche unde o angajata a fost confirmata cu Covid-19, izolati la domiciliu Tanara este internata in Capitala

Angajatii terasei din Vama Veche unde o angajata a fost confirmata cu Covid-19 au intrat in izolare la domiciliu pentru 14 zile, iar terasa ramane inchisa pana la finalizarea anchetei epidemiologice. Tanara este internata la Institutul Matei Bals din Capitala, scrie News. ro.

Alerta pe litoral. Angajata unei terase din Vama Veche, confirmata cu Covid-19

Angajata unei terase din Vama Veche a fost confirmata cu Covid-19, sambata. Femeia este din Bucuresti si lucra ca barman in statiunea renumita pentru petrecerile sale.

UPDATE inca un angajat al terasei din Vama Veche a fost confirmat cu COVID-19. Personalul localului era in izolare, dupa ce o fata care lucra ca barman era depistata cu infectie cu coronavirus

UPDATE, 21 mai, ora 19. 20 inca un angajat al terasei din Vama Veche, care a fost inchisa dupa ce o fata care lucra ca barman a fost testata pozitiv petru coronavirus, a fost confirmat cu COVID-19,.

Fabrica Kandia a fost inchisa, dupa ce 20 de angajati au fost testati pozitiv COVID-19

Compania Kandia transmite ca a inchis momentan frabrica, dupa ce un numar de 20 de angajati au fost infectati cu noul virus Covid-19. Reprezentantii Kandia dat asigurari ca toate produsele companiei sunt sigure, transmite g4media. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )