Libnet.ro
UNICEF

07:45

Terasele raman inchise Se deschid mall-urile cu suprafata sub 15.000 mp

Hotnews Hotnews,
 Terasele raman inchise Se deschid mall-urile cu suprafata sub 15.000 mp

Continua sa ramana inchise restaurantele si terasele si alte zone de servire a mesei, dupa trecerea la starea de alerta, a anuntat joi seara Raed Arafat. La fel se intampla si cu mall-urile, cu exceptia celor cu o suprafata de sub 15. 000 de metri patrati. continuă pe Hotnews

Arafat: Restaurantele, cafenelele si terasele raman inchise in perioada starii de alerta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a anuntat, joi seara, ca restaurantele, cafenelele si terasele raman inchise in perioada starii de alerta, el precizand ca sunt exceptate de la aceasta regula restaurantele de tip drive-in sau cele care livreaza mancare la domiciliu.

Stare de alerta: Restaurantele, terasele si mall-urile mai mari de 15.000 de metri patrati raman inchise. Se deschid magazinele cu iesire directa in strada

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat oi seara, ca pe durata starii de alerta raman inchise restaurantele, terasele si mall-urile mai mari de 15. 000 de metri patrati. Se deschid, insa, centrele comerciale mai mici si magazinele cu iesire directa in strada. Organizarea de evenimente cu public sau a manifestatiilor este interzisa.

Efectul deciziei CCR: Nu mai e nevoie de declaratie pentru a iesi din localitate. Terasele si mall-urile raman inchise

CCR a decis: ordonanta de urgenta care reglementeaza starea de alerta e constitutionala, cu o conditie - drepturile si libertatile cetatenilor sa nu fie ingradite printr-o noua ordonanta de urgenta, ci printr-o lege organica. Prin urmare, nu va mai fie nevoie de o declaratie pe proprie raspundere pentru a circula in afara localitatii. insa terasele vor ramane inchise. De asemenea, toate masurile anuntate de Klaus Iohannis vor intra in vigoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )