Libnet.ro
UNICEF

17:45

Termen la inalta Curte in dosarul in care Tariceanu este judecat pentru marturie mincinoasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Termen la inalta Curte in dosarul in care Tariceanu este judecat pentru marturie mincinoasa

Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa se discute, astazi, un nou termen al apelului in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa. continuă pe Ziarul Bursa

inalta Curte: Termen in dosarul in care Tariceanu este judecat pentru marturie mincinoasa

Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa se discute, luni, un nou termen al apelului in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa, transmite Agerpres.

Procesul in care Calin Popescu Tariceanu este judecat pentru marturie mincinoasa, aproape de final. DNA a cerut rejudecarea apelului

Un procuror de la DNA le-a solicitat luni judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie rejudecarea dosarului in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa. Instanta a stabilit pronuntarea in acest dosar pentru 8 aprilie.

Zi plina la inalta Curte. Termene in dosarele lui Calin Popescu Tariceanu si Toni Grebla

Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa se discute, luni, un nou termen al apelului in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru.

Kovesi, la inalta Curte: Am o decizie definitiva de clasare, intr-un dosar penal, in care se spune ca nu am savarsit nimic. Cu privire la 'nimic' nu pot sa aduc niciun fel de probe

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a declarat luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, ca nu este vinovata de savarsirea vreunei abateri disciplinare: Am o decizie definitiva de clasare, intr-un dosar penal, in care se spune ca nu am savarsit nimic.

inalta Curte, decizie in cazul Laurei Codruta Kovesi: Fosta sefa DNA nu a savarsit o abatere disciplinara

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a castigat, luni, la inalta Curte in fata Inspectiei Judiciare, care o acuza de abateri disciplinare. Kovesi era acuzata ca si-a trimis consiliera, care era.

Kovesi castiga la Inalta Curte in fata Inspectiei Judiciare: Fosta sefa DNA nu a savarsit o abatere disciplinara

Un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, luni, recursul Inspectiei Judiciare si a decis ca fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi nu a savarsit abatere disciplinara cand si-a desemnat consiliera, judecatoarea.

Continua procesul in care Calin Popescu Tariceanu este judecat pentru marturie mincinoasa

Magistratii Curtii Suprema iau luni in discutie un nou termen al apelului in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa.

Secretarul general al Guvernului: Daca eu sunt la inalta Curte si magistratii in strada, inseamna ca s-a intors lumea cu susul in jos

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a afirmat, luni, in legatura cu protestele judecatorilor si procurorilor, ca s-a intors lumea cu susul in jos daca el este la Instanta suprema si magistratii in strada.

inalta Curte, decizie in cazul Laurei Codruta Kovesi: Fosta sefa DNA a castigat doua procese cu Inspectia Judiciara

00:Laura Codruta Kovesia castigat, luni, si al doilea proces cu Inspectia Judiciara, in care inspectorii o acuzau ca a comis doua abateri disciplinare prin neprezentare la Comisia.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )