Libnet.ro
UNICEF

15:45

Termenul in dosarul in care Liviu Dragnea contesta sechestrul pe avere, stabilit pentru 29 noiembrie

Hotnews Hotnews,
 Termenul in dosarul in care Liviu Dragnea contesta sechestrul pe avere, stabilit pentru 29 noiembrie

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a stabilit ca termen data de 29 noiembrie in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, contesta masura sechestrului asigurator luata de Directia Nationala Anticoruptie in dosarul Tel Drum, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea:Astept sechestrul pe viata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, referitor la sechestrul pus de DNA pe averile persoanelor implicate in dosarul Tel Drum, ca este folosit ca mijloc pentru a bloca modificarea legilor justitiei, spunand ironic ca urmeaza, probabil, sechestru pe viata.

BOMBA ZILEI! Dupa ce DNA a pus SECHESTRU in dosarul TelDrum, LIVIU DRAGNEA a .... S-a intamplat in urma cu PUTIN TIMP ...

Liviu Dragnea a contestatsechestrul pus de DNA in dosarul TelDrum. Procurorul nu a procedat, potrivit legii, la determinarea pretinsului prejudiciu. Nu a procedat la evaluarea.

Dosarul Tel Drum: Care sunt motivele invocate de avocatii lui Liviu Dragnea pentru a ridica sechestrul asigurator pus pe avere

Liviu Dragnea contesta la Curtea Suprema sechestrul asigurator pus pe intreaga sa avere, in ancheta Tel Drum. Avocata presedintelui PSD invoca faptul ca nicio institutie nu s-a constituit parte civila in dosar. Si cum nimeni nu cere recuperarea prejudiciului, procurorul nu ar fi avut dreptul sa ia masuri asiguratorii, spune aparatorul lui Liviu Dragnea.

Noi detalii in dosarul lui Liviu Dragnea. Ce spun reprezentantii OLAF

Reprezentantii Oficiului European de Lupta Antifrauda OLAF) transmit cateva date despre ancheta penala ce vizeaza Tel Drum, ancheta desfasurata acum de DNA si in care procurorii pun sechestru pe av.

Liviu Dragnea va contesta sechestrul pus de DNA pe bunurile sale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va contesta sechestrul pus de DNA pe bunurile sale, au anuntat avocatii acestuia, dupa ce au studiat dosarul mai bine de opt ore. Procurorii au pus sechestru pe un teren, un.

Liviu Dragnea a contestat sechestrul pe avere

Liviu Dragnea a contestat la inalta Curte de Casatie si Justitie sechestrul instituit pe intreaga sa avere, in ancheta Tel Drum. Maria Vasii, avocata liderului PSD, invoca faptul ca nicio institutie nu s-a constituit parte civila in acest dosar si, prin urmare, necerand nimeni recuperarea vreunui prejudiciu, procurorul nu ar fi avut dreptul sa ia masuri asiguratorii.

Dosarul Tel Drum: Avocatii lui Liviu Dragnea vor sa conteste sechestrul asigurator la Curtea Suprema

Avocatii liderului social-democrat au anuntat ca astazi vor merge la Curtea Suprema sa depuna contestatie impotriva masurilor asiguratorii luate de procurorii anticoruptie in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, de fraude europene si abuz in serviciu. Este vorba de fapte care ar fi fost comise in perioada in care era presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

UPDATE Liviu Dragnea a fost marti la DNA, unde a fost instiintat de sechestrul pus pe avere. Seful PSD, intampinat de sustinatori, inclusiv parlamentari PSD, dar si de contestatari ce l-au huiduit si i-au strigat Demisia

Cateva zeci de sustinatori s-au adunat marti seara in fata sediului DNA, unde este asteptat sa soseasca seful PSD, Liviu Dragnea. Potrivit posturilor de stiri, in fata Parchetului anticoruptie au venit de asemenea mai multi parlamentari PSD, printre acestia si secretarul general al PSD, deputatul Marian Neacsu, care a declarat ca o suma de colegi ai lui Liviu Dragnea au simtit nevoia sa vina aici. UPDATE 17:30: Dragnea a ajuns la DNA. In fata sediului Directiei Anticoruptie s-a creat imbulzeala, printre sustinatori aflandu-se si mai multi contestatari, care l-au huiduit si au scandat Demisia, demisia!UPDATE 17:58 Liviu Dragnea a parasit sediul DNA, dupa circa o jumatate de ora, fara a face declaratii.

Dosarul Tel Drum: DNA cauta actiunile secrete ale lui Liviu Dragnea. Care sunt bunurile liderului PSD care au fost puse sub sechestru asigurator de procurori

Un teren, un hotel, un apartament, doua masini, datorii ale unor alte persoane si actiuni detinute de liderul PSD, Liviu Dragnea, au fost puse ieri sub sechestrul asigurator, potrivit unui raspuns al DNA la solicitarea Adevarul. DNA a anuntat ca a pus sechestru si pe actiuni care urmeaza sa fie identificate.

Liviu Dragnea: O sa merg azi la DNA. Merg sa iau in primire sechestrul. Urmeaza probabil sechestrul pe viata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti la Parlament ca va merge azi la DNA. Intrebat de ziaristi daca se va duce la Directia Nationala Anticoruptie, Liviu Dragnea a spus: O sa merg azi. Merg sa iau in primire sechestrul. Urmeaza probabil sechestrul pe viata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )