Libnet.ro
UNICEF

17:15

Termoenergetica este, de la 1 decembrie, noul operator termic din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Termoenergetica este, de la 1 decembrie, noul operator termic din Bucuresti

Primaria Bucuresti anunta ca Termoenergetica este, de la 1 decembrie, noul operator de termie din Ca. continuă pe România Liberă

Fratele lui Cornel Gales este iubitul unei cunoscute vedete din trustul PRO TV. Cei doi nu isi mai vorbeau de mai multi ani

Cornel Gales a murit duminica, pe data de 1 decembrie, in urma unui accident rutier, care s-a petrecut in Spania. Impactul de masina a fost confirmat in mod oficial de catre autoritati, iar fostul impresar se afla de aproximativ doi ani departe de Romania, pentru ca se stabilise in respectiva tara, in care si-a gasit .

Cel mai nou parc din Bucuresti a fost inaugurat

Cel mai nou parc din Bucuresti, construit pe Bulevardul Timisoara nr. 10 din Sectorul 6, si-a deschis portile. Parcul nou din Bulevardul Timisoara nr. 10 este unic in tara, avand in vedere faptul ca,.

Cristina s-a mutat recent intr-un complex de lux din Bucuresti. Cand i-a venit prima factura de la locul de la parcare a crezut ca lesina: Cum sa treci asa ceva pe nota de plata?

O tanara din Bucuresti care s-a mutat recent intr-un complex imobiliar de la marginea orasului a avut parte de surpriza anului atunci cand a primit prima factura pentru locul de parcare din subteranul.

Universitatea din Bucuresti si SNSPA isi aleg rectorii

Universitatea din Bucuresti UB) si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) vo.

Se face! Dupa EURO 2020 incepe constructia Salii Polivalente din Bucuresti

In vara anului 2020 vor incepe lucrarile de constructie pentru Sala Polivalenta multifunctionala din Bucuresti.

Cand s-a maritat in urma cu noua ani, a crezut ca este cel mai frumos vis din viata ei. La scurt timp, avea sa se convinga ce greseala a facut. Acum insa e prea tarziu...

Cand s-a maritat in urma cu noua ani, a crezut ca este cel mai frumos vis din viata ei. La scurt timp, avea sa se convinga ce greseala a facut.

Scor strans la alegerile pentru noul rector al Universitatii Bucuresti: in primul tur, prorectorul Laurentiu Vlad a iesit pe primul loc

Universitatea din Bucuresti a avut primul tur de alegeri pentru noul rector, in urma caruia a castigat prof. univ. dr. Laurentiu Vlad, in prezent prorector, care a luat 488 voturi, la mica distanta de prof. univ. dr. Marian Preda, fost presedinte al Senatului, care a obtinut 477 voturi. Pentru ca niciunul dintre candidati nu a intrunit 50% din voturi va mai avea loc turul doi al alegerilor pe 11 decembrie.

Valentina are 15 ani, este din Bucuresti, iar acum doua zile s-a intamplat ceva naucitor. Acum Politia a facut anuntul

Politia Capitalei solicita sprijin in vederea depistarii unei minore care, la data de 3 decembrie a. c. , a plecat de pe raza sectorului 1 si nu a revenit pana in prezent. Minora disparuta se numeste DI.

Consumul de peste pe piata HoReCa din Bucuresti a crescut cu circa 10% in primele zece luni din 2019

Consumul de peste din restaurantele bucurestene a crescut cu aproape 10%, in cele trei trimestre din 2019, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, potrivit reprezentantilor BistroMar. Pe fondul acestei majorari de ansamblu, vanzarile inregistrate de restaurant au fost mai mari cu 30% pe perioada verii, fata de intervalul similar din 2018. Cresterea include atat vanzarile de produse gatite si servite in incinta restaurantului sau in regim take away la pachet), cat si cele de produs crud, din pescaria care face parte din BistroMar. in prezent, nisa restaurantelor din capitala care servesc in principal peste si fructe de mare este foarte mica, avand o pondere de doar 1 - 2%, din total, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Dan Barna critica PSD si UDMR pentru blocarea revenirii la alegeri locale in doua tururi. Vorbeste de dezastrul din Bucuresti

PSD, UDMR si reprezentantii minoritatilor s-au opus in Biroul Permanent din Camera Deputatilor introducerii proiectului de lege privind revenirea la alegeri locale in doua tururi pe ordinea de zi la vot, a.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )