Libnet.ro
UNICEF

10 Mai.

Teroare in Las Vegas: Focuri de arma in apropierea unui cazino. Cel putin 20 de morti si 100 de raniti(VIDEO)

B1 B1,
Teroare in Las Vegas: Focuri de arma in apropierea unui cazino. Cel putin 20 de morti si 100 de raniti(VIDEO)

39Potrivit serifului din Las Vegas cel putin 20 de persoane au fost ucise si peste 100, ranite in urma atacului armat. UPDATE 10:35: Panica generala:Alerta cu bomba la un. continuă pe B1

Teroare in Las Vegas: Focuri de arma in apropierea unui cazino. Cel putin 50 de morti si 200 de raniti(VIDEO, FOTO)

40 50 de persoane au fost ucise si 200 ranite in atacul armat din Las Vegas, informeaza CNN. intre timp, seriful din Las Vegas Joseph Lombardo a anuntat ca suspectul care a fost ucis se.

Panica in Las Vegas: Focuri de arma in apropierea unui cazino. Mai multe persoane au fost ranite(VIDEO)

Incident armat in Las Vegas. Politia metropolitana a anuntat ca se afla in cautarea unui barbat care a deschis focul in zona cazinoului Mandalay Bay, informeaza RT. com. Oamenii legii le-au.

Panica in Las Vegas: Focuri de arma in apropierea unui cazino. Doi morti si cel putin 20 de raniti(VIDEO)

UPDATE 10:35: Panica generala:Alerta cu bomba la un hotel din Las Vegas, dupa ce o masina suspecta a fost identificata de catre autoritati. Alerta are loc la scurt timp dupa atacul armat, care a.

VIDEO Atac armat in apropierea unui cazinou din Las Vegas: doi morti si 24 de raniti

Politia din Las Vegas intervine dupa ce a primit sesizari referitoare la impuscaturi langa Hotelul Mandalay Bay, unde cel putin o persoana ar fi tras focuri de arma. in urma incidentului doua persoane au murit si cel putin 24 au fost ranite. Politia l-a anihilat pe tragator.

Focuri de arma in Las Vegas

ACTUALIZARE 10:33 Politia anunta ca un suspect a fost anihilat Politia din Las Vegas a anuntat ca unul dintre suspecti a fost anihilat la Hotelul Mandalay Bay, unde cel putin o persoana ar fi tras focuri de arma, doua persoane fiind ucise si 24 de raniti ajungand la spital, transmite BBC. ----- Politia din Las Vegas intervine dupa ce a primit sesizari referitoare la impuscaturi langa Hotelul Mandalay Bay, unde cel putin o persoana ar fi tras focuri de arma, 20 de raniti ajungand la spital, potrivit BBC.

Focuri de arma in Las Vegas! Imagini socante cu oameni fugind, pe fundalul zgomotelor produse de o arma automata

Imagini socante au aparut peretelele de socializare, cusute de oameni fugindpe principala artera din orasul Las Vegas, in vestul SUA, pe fundalul zgomotelor produse de o arma.

ATAC ARMAT in LAS VEGAS! PRIMELE IMAGINI de la fata locului! ATENTIE, VIDEO cu PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL

Focuri de arma in Las Vegas! Imagini socante cu oameni fugind pe fundalul zgomotelor produse de o arma automata.

Atac armat in Las Vegas

ACTUALIZARE 14:00 Un numar de 50 de morti si peste 100 de raniti in atacul armat in masa de la Las Vegas Un numar de cel putin 50 de persoane au fost ucise, iar alte peste 200 au fost ranite in atacul armat in masa de la Las Vegas, a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, seriful Joe Lombardo, care l-a identificat pe presupusul autor ca fiind Stephen Paddock, in varsta de 64 de ani, originar din Las Vegas, potrivit Bloomberg. *ACTUALIZARE 10:33 Politia anunta ca un suspect a fost anihilat ----- Politia din Las Vegas intervine dupa ce a primit sesizari referitoare la impuscaturi langa Hotelul Mandalay Bay, unde cel putin o persoana ar fi tras focuri de arma, 20 de raniti ajungand la spital, potrivit BBC.

VIDEO Atac armat in apropierea unui cazinou din Las Vegas: 20 de morti si 100 de raniti. Un suspect a fost ucis de politie

Politia din Las Vegas a intervenit dupa ce a primit sesizari referitoare la impuscaturi langa Hotelul Mandalay Bay. in urma incidentului 20 persoane au murit si cel putin 100 au fost ranite. Politia a ucis un suspect.

FOTO. Omagii pentru victimele atacului de la Las Vegas

Masacrul de la Las Vegas, unde au pierit 58 de oameni iar peste 500 au fost raniti, dupa ce un barbat de 64 de ani a deschis focul, in apropierea unui casino, in timpul unui concert de muzica country, a cutremurat intreaga lume.

ştiri de la B1

actualitate, 10 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )