Libnet.ro
UNICEF

19:00

Teroristii de la Statul Islamic anunta comiterea unui atentat sinucigas de catre un american, in Irak

Antena3 Antena3,
Teroristii de la Statul Islamic anunta comiterea unui atentat sinucigas de catre un american, in Irak

Gruparea terorista Statul Islamic a anuntat, marti, ca un american a fost autorul unui atentat sinucigas in Irak, asupra autoritatilor irakiene care incercau sa recapete controlul orasului Tikrit, scrie Wall. continuă pe Antena3

Serviciile de securitate de la Vatican, in alerta de teama unui atentat al grupului Stat Islamic

Serviciile de securitate de la Vatican sunt in alerta din cauza riscului unui atentat al grupului Stat Islamic. Deocamdata nu exista informatii privind vreun complot terorist concret, afirma comandantul Jandarmerie.

Vaticanul este in alerta! Exista riscul unui atentat al grupului Stat Islamic: Pentru cruciati, siguranta e doar o dorinta. Vom cuceri Roma!

Serviciile de securitate de la Vatican sunt in alerta din cauza riscului unui atentat al grupului Stat Islamic, insa nu exista informatii privind vreun complot terorist concret, afirma Domenico Giani, comandantul.

Fondatorul Twitter si angajatii companiei, amenintati cu moartea de catre Statul Islamic

Gruparea terorista Statul Islamic cere moartea fondatorului Twitter, Jack Dorsey, precum si a angajatilor companiei, care a inchis conturile asociate gruparii. Mesajul SI postat pe un site indeamna jihadistii sa.

Marca belgiana de dulciuri ISIS si-a schimat numele din cazua asocierii cu sigla gruparii Statul Islamic

Marca belgiana de dulciuri ISIS si-a schimbat numele din cauza asemanarii cu sigla organizatiei Statul Islamic, care a dus la peirderi considerabile pentru companie, informeaza ziarul spaniol El Pais. Numele.

Statul Islamic ameninta Twitter: Ati inceput razboiul! Va vom lasa fara respiratie si nu veti mai reveni niciodata la viata!

Statul Islamic a declarat razboi retelei de socializare Twitter si a lansat amenintari la adresa fondatorilor companiei si a angajatilor acesteia, cerand tuturor jihadistilor din lume sa se razbune pentru.

Gruparea Statul Islamic a eliberat 19 asirieni

Gruparea jihadista Statul Islamic a eliberat duminica 19 asirieni tinuti ostatici in Siria, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), informeaza BBC.

Ipotezele halucinante aruncate de Kremlin: Boris Nemtov, ucis de Statul Islamic sau de colegii din opozitie

Regimul controlat de Vladimir Putin s-a grabit sa acuze provocatorii si chiar pe colegii de opozitie ai lui Boris Nemtov pentru moartea acestuia. Oficialii rusi sustin ca Nemtov ar fi putut fi asasinat chiar de alti disidenti care, in felul acesta, au vrut sa destabilizeze tara si sa dea nastere unui nou martir. Alte ipoteze cercetate de politistii rusi sunt un atac islamist sau mana rebelilor ucraineni.

Netanyahu, despre Iran si gruparea Statul Islamic: Dusmanul dusmanului Israelului ramane totusi dusman

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a insistat, in Congresul SUA, ca, desi grupul terorist sunnit Stat Islamic este dusmanul Iranului siit, ambele entitati raman inamici ai statului.

Co-fondator Twitter amenintat cu moartea de Statul Islamic

Co-fondatorul Twitter, Jack Dorsey a fost amenintat cu moartea de catre mai multi sustinatori ai ISIS. O postare a suporterilor Statului Islamic ii ameninta pe angajatii platformei de microblogging dupa ce mai.

Statul Islamic recruteaza soldati si mirese din randul tinerilor. Fenomenul a luat amploare in Marea Britanie

Peste 20 de tinere si adolescente britanice au plecat, in ultimul an, in Siria, pentru a se alatura Statului Islamic. Calatoriile au fost pregatite atent de retele islamiste, pentru ca fetele sa nu atraga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )