Libnet.ro
UNICEF

01:05

Terra Tourism a intrat in insolventa. ANAT: Numarul turistilor afectati este limitat

Adevărul Adevărul,
Terra Tourism a intrat in insolventa. ANAT: Numarul turistilor afectati este limitat

Agentia Terra Turism a anuntat vineri ca va declansa procedura de insolventa. Ulterior, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) a anuntat ca numarul turistilor afectaati de aceasta procedura este limitat si ca le va oferi consultanta pentru a se inscrie la masa credala. continuă pe Adevărul

Terra Tourism vrea sa-si ceara insolventa. ANAT: Numarul turistilor afectati este limitat

Agentia Terra Turism a anuntat vineri ca va declansa procedura de insolventa. Ulterior, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) a anuntat ca numarul turistilor afectaati de aceasta procedura este limitat si ca le va oferi consultanta pentru a se inscrie la masa credala.

Profit.ro: Agentia Terra Tourism si-a anuntat partenerii si clientii ca nu-si mai poate onora obligatiile

Agentia Terra Tourism si-a anuntat aseara printr-un email partenerii si clientii ca nu-si mai poate onora obligatiile fata de acestia si le-a recomandat sa se adreseze asiguratorului City Insurance, scrie Profit. ro.

ANAT:Numarul celor afectati de insolventa Terra Turism este limitat.Clientii se pot adresa asiguratorului

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) a anuntat ca a luat la cunostiinta de pe pagina de internet a Terra Turism, prin anuntul publicat vineri, ca agentia de turism va declansa procedura de insolventa, ulterior reprezentantii acesteia inchizand orice canal de comunicare, potrivit news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )