Libnet.ro
UNICEF

17:15

Tesla are solutia perfecta pentru soferii lenesi care nu semnalizeaza

Playtech Playtech,
Tesla are solutia perfecta pentru soferii lenesi care nu semnalizeaza

Tesla pregateste o tehnologie speciala ce vine in ajutorul soferilor care uita sau nu vor sa semnalizeze inainte de a vira sau de a schimba banda de circulatie. Semnalizarea este o regula. continuă pe Playtech

Parcarea in zona aeroportului Otopeni, solutia salvatoare pentru clienti !

Parcarile din zona aeroporturilor sunt zone extrem de cautate de catre turisti si nu numai. Oamenii care calatoresc in strainatate sau in diverse orase ale tarii noastre isi doresc sa lase masina intr-o parcare sigura,.

Toti soferii romani sunt in pericol: Pedepse URIASE pentru toti cei care fac asta, prevazute de noul cod rutier!

Noul Cod Penal prevede pedepse mai aspre pentru cei care pun in circulatie autovehicule neinmatriculate, conduc fara permis ori sub influenta alcoolului. Astfel, punerea in circulatie sau conducerea pe.

VESTE SOC pentru soferii romani: Noua modificare din CODUL RUTIER te baga direct la iNCHISOARE daca faci asta...

O noua initiativa legislativa a propus schimbari radicale in Codul Rutier. Sunt vizate in special persoanele agresive fizic sau verbal in trafic care pot fi sanctionate drastic. Potrivit proiectului legislati.

Lovitura AUTO! Amenda RECORD pentru soferii romani! E greseala de NEIERTAT

Politistii germani au aplicat o amenda record unui sofer roman care a manipulat aparatul tahograf, avand inregistrata o singura pauza intr-un interval de patru zile. Romanul, sofer de TIR, trebuie sa.

Obligatie pentru toti romanii care stau la bloc. Se aplica de luni

Inceputul acestei luni vine cu o schimbare radicala care afecteaza majoritatea romanilor. Sunt afectati, in principal, cei cu datorii. Administratorii de bloc nu vor mai avea voie de luni sa faca plati cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )