Libnet.ro
UNICEF

22:00

De ce Tesla gaseste greu oameni pentru noua sa uzina din Germania

Hotnews Hotnews,
 De ce Tesla gaseste greu oameni pentru noua sa uzina din Germania

Tesla Motors vrea ca in vara lui 2021 sa inceapa productia auto la uzina de langa Berlin, dar nu gaseste oameni atat de usor cum si-au imaginat managerii americani, si mai ales Elon Musk. Sunt mai multe explicatii, de la faptul ca inginerii foarte buni deja au job-uri de care sunt multumiti si pana la atmosfera din uzina care nu pare a fi deloc grozava. continuă pe Hotnews

Tesla are cu ce, dar n-are cu cine: de ce nu gaseste Elon Musk angajati pentru uzina din Germania

Tesla, compania lui Elon Musk, se pregateste sa demareze productia in uzina din Germania. Numai ca intampina cateva probleme pe drum. Tesla are planuri mari cu uzina din Germania, de.

INS: Transportul aerian de pasageri a scazut cu 65%, in primele noua luni din 2020

Transportul aerian de pasageri a inregistrat in primele noua luni din 2020 o scadere de 65,5%, numarul calatorilor reducandu-se de la 17,706 milioane la 6,11 milioane, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

INS: Capacitatea de cazare turistica in functiune a scazut cu 31% in primele noua luni din 2020

Capacitatea de cazare turistica in functiune a structurilor de primire turistica a fost, in primele noua luni din 2020, cu 31% mai mica fata de perioada similara din 2019, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

Final de 2020: Tensiune si cote maxime pentru ultimele meciuri din cupele europene

Ultima etapa din acest an al cupele europene ne arunca in lupta pe muchie de cutit pentru calificarea in primavara! Saptamana aceasta aflam toate echipele care merg mai departe in fazele finale ale Ligii Campionilor si ale Ligii Europa. Traieste la cote maxime fotbalul spectacol jucat de cele mai bune formatii ale Europei alaturi de Betano! .

UPDATE Dan Barna, raspuns pentru contestatarii sai din partid: Aceasta eterna nemultumire a facut ca USR- PLUS sa obtina in 4 ani rezultate absolut spectaculoase

Aceasta eterna nemultumire, aceasta dorinta eterna de mai bine si de rezultate mai bune este exact ceea ce a facut ca USR-PLUS sa obtina in 4 ani rezultate absolut spectaculoase - este mesajul liderului USR, Dan Barna, catre contestatarii din partid care ii cer demisia in urma rezultatului dezastruos obtinut la alegerile parlamentare de duminica. Dan Barna a mai spus ca modalitatea in care o parte dintre membrii USR-PLUS au inteles sa faca campanie, atacand partidul in spatiul public, nu a fost benefic pentru partid, iar aceasta este o tema importanta de reglat in partid in perioada urmatoare.

UE anunta un nou instrument de finantare pentru sprijinirea companiilor din domeniul inteligentei artificiale

Banca Europeana de Investitii BEI) si Fondul European de Investitii FEI) au lansat un nou instrument de finantare, sub forma unui mecanism de coinvestitii in valoare de pana la 150 de milioane de euro, pentru a sprijini companiile din domeniul inteligentei artificiale din intreaga Europa, potrivit News.

Presedintele AEP, infectat cu SARS-CoV-2 a solicitat urna mobila pentru alegerile parlamentare din 2020

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu Buica a trimis solicitarea pentru urna mobila, avand in vedere ca este infectat cu SARS-CoV-2. Presedintele AEP a primit.

Carantina a fost prelungita pentru sase localitati din judetul Constanta

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) a votatprelungirea carantinei pentru alte sase localitati din judetul Constanta, cu14 zile pentru cinci dintre acestea si cu sapte zile pentru.

Carantina a fost prelungita pentru sase localitati din judetul Constanta

Prefectura Constanta a anuntat sambata, ca in sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a votat prelungirea carantinei pentru sase localitati, cu 14 zile pentru cinci dintre acestea si cu sapte zile pentru orasul Techirghiol, scrie News.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )