Libnet.ro
UNICEF

17:00

Tesla pregateste cipuri cu inteligenta artificiala pentru masini

Playtech Playtech,
Tesla pregateste cipuri cu inteligenta artificiala pentru masini

Odata cu publicarea rezultatelor financiare pentru trimestrul doi din 2018, Elon Musk a discutat si despre cipurile cu inteligenta artificiala pentru masinile Tesla. Momentan, componenta despre care a vorbit Musk este cunoscuta ca Hardware 3. Este o componenta de productie proprie a companiei, care este destinata pentru a fi instalata in masinile Model 3, S []. continuă pe Playtech

Tesla isi construieste propriul sistem de inteligenta artificiala pentru un viitor in care masinile se vor conduce singure

Elon Musk a anuntat cu ocazia prezentarii rezultatelor financiare de pe ultimul trimestru ca Tesla lucreaza la propriul chipset de inteligenta artificiala care va fi folosit de masinile sale autonome.

STUDIU 80% din smartphone-uri vor dispune de o forma de inteligenta artificiala pana in 2023

In urmatorii 5 ani, numarul smartphone-urilor dotate cu un chip sau un algoritm de inteligenta artificiala va creste semnificativ.

Inteligenta artificiala iti spune ce fel de persoana esti prin scanarea ochilor

Ochii, fereastra sufletului? O astfel de interpretare nu va ramane doar in apanajul oamenilor, iar in viitor si roboti ar putea sa-si dea seama ce fel de persoana esti. Inteligenta artificiala ar putea prezice care este tipul tau de personalitate prin simpla scanare a ochilor tai. Algoritmi de machine learning demonstreaza legatura dintre miscarile ochilor [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )