Libnet.ro
UNICEF

17:00

Test de cultura generala despre alegerile electorale ale Romaniei. in ce an au obtinut femeile drept de vot

Adevărul Adevărul,
Test de cultura generala despre alegerile electorale ale Romaniei. in ce an au obtinut femeile drept de vot

Va propunem un test de cultura generala despre alegerile electorale din Romania sau din teritoriile romanesti, de-a lungul istoriei. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate raspunsuri ati stiut. continuă pe Adevărul

Test de cultura generala despe razboiul rece. Catre ce oras se indrepta cursa KAL 007 cand a fost doborata de sovietici

Va propunem un test de cultura generala despre razboiul rece si urmarile sale. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate raspunsuri ati stiut.

Dragos Tudorache, despre alegerile europarlamentare si planurile Aliantei 2020 USR PLUS de dupa 26 mai

Dragos Tudorache, membru al Biroului National PLUS si fost ministru de Interne in Guvernul Ciolos, este invitat la Adevarul Live pentru a vorbi despre alegerile europarlamentare care vor avea loc duminica, 26 mai, despre locul Romaniei in Uniunea Europeana, despre planurile Aliantei 2020 USR PLUS pentru romani si masurile propuse de PLUS pentru combaterea saraciei din tara noastra.

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2828 seconds )