Libnet.ro
UNICEF

18:15

Test Drive Wall-Street: Mercedes-Benz C 220 BlueTEC, aparitie distinctiva

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Test Drive Wall-Street: Mercedes-Benz C 220 BlueTEC, aparitie distinctiva

Mercedes-Benz a lansat anul acesta cea de-a patra generatie a modelului Clasa C, o reinterpretare a Clasei S, cu un design elegant si avangardist, cu imbunatatiri uriase la interior care iti lasa un sentiment de masina premium in fiecare centimetru. continuă pe Wall-Street Ro

Mercedes-Benz va redenumi SUV-urile. Primul care isi schimba numele este SUV-ul ML

Mercedes-Benz vrea sa renunte la numele de Clasa M ML) pentru a-l inlocui cu Clasa GLE, ca parte a strategiei de a alinia numele SUV-urilor cu sedanurile, scrie Automotive News Europe .

Noul Mercedes-Benz Clasa C - Drive Test

Noua generatie de Clasa C este aici si este incantatoare! Am testat versiunea C 220 BLUETEC pentru a vedea daca este genul de model care nu lasa absolut deloc de dorit!.

Patru vile istorice de poveste: lumea din spatele proprietatilor scoase la inchiriere in Bucuresti

Vilele istorice reprezinta o optiune pentru inchiriere pentru multe din companiile din industrii ca publicitate, avocatura sau consultanta. RO va prezinta cum arata oferta de astfel de proprietati.

Vrei sa evadezi in paradis? Cinci destinatii la care nici nu te-ai gandit pentru luna de miere

Daca vei spune in curand Da!, atunci este momentul sa alegi o destinatie pentru luna voastra de miere cu care sa-ti surprinzi partenerul sau partenera. Wall-Street. ro iti propune cinci destinatii la care nici nu te-ai gandit pana acum.

Top On The Move: vara se incheie cu schimbari importante la varf. Ce companii au tintit managerii

Vara se incheie cu miscari importante la varful companiilor. wall-street. ro va prezinta cele mai importante schimbari de manageri.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3252 seconds )