Libnet.ro
UNICEF

07:00

Testare auditiva pentru nou-nascutii din toata tara

Antena3 Antena3,
Testare auditiva pentru nou-nascutii din toata tara

Toti copiii din Romania ar putea fi testati auditiv imediat dupa nastere, in maternitatile din spitalele de stat. Societatea Romana de Rinologie a reusit sa introduca in Parlament un. continuă pe Antena3

Peste 393.000 de vanzari de terenuri si imobile inregistrate in toata tara

Peste 393. 000 de vanzari de terenuri si imobile au fost inregistrate in toata tara, in primele opt luni ale acestui an, iar in luna august au fost tranzactionate, la nivel national, aproape 57. 000 de imobile, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI).

Gafa FARA PRECEDENT: Sefa Comisiei pentru alegerile din 2009 a trimis un SMS personal presei (FOTO)

Oana Florea, presedintele comisiei parlamentare pentru alegerile din 2009, a trimis din greseala jurnalistilor un mesaaj cu indicatiile pe care le-a primit cu privire la concluziile raportului de activitate al.

Decizie importanta pentru padurile din Romania. Ce a decis Senatul

Decizie importanta pentru padurile din Romania. Exportul de lemne de foc va fi interzis pentru trei ani. Propunerea legislativa a fost aprobata de Senat cu 91 de voturi si vizeaza interzicerea exportului.

Concluzii socante in comisia pentru alegerile din 2009: Scrutinul a fost fraudat. Basescu si liderii PDL, acuzati de grup infractionar (VIDEO)

Scandal miercuri in comisia parlamentara de anchetare a alegerilor prezidentiale din 2009! in ziua in care parlamentarii trebuie sa intocmeasca raportul final care sa fie inaintat.

Lovitura pentru romanii din Marea Britanie: Guvernul propune oprirea liberei circulatii dupa Brexit (VIDEO)

Document ingrijorator pentru romani, facut public in Regatul Unit. Presa britanica a reusit sa puna mana pe un text de 82 de pagini in care Guvernul propune mai multe schimbari.

Un pakistanez a fugit dintr-un centru pentru refugiati din Romania

Un cetatean originar din Pakistan, care intrase in Romania si ceruse azil, a fugit dintr-un centru de custodie publica, a anuntat, marti, Politia de Frontiera.

Papa Francisc considerat persoana non grata pentru catolicii din Columbia

Catolicii ultra-conservatori din Columbia, desi merg la slujbele religioase, il slavesc pe Dumnezeu iar casele lor sunt pline de imagini pioase, nu il simpatizeaza deloc pe papa Francisc, informeaza.

Graficele de desfasurare a examenelor de certificare a calificarii profesionale pentru absolventii din invatamantul profesional au fost aprobate de Ministerul Educatiei

Graficele de desfasurare a examenelor de certificare a calificarii profesionale pentru absolventii invatamantului profesional din anul scolar 2017-2018 au fost aprobate luni de ministrul Educatiei, Liviu Pop.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2867 seconds )