Libnet.ro
UNICEF

01:05

Testare in masa intr-un oras din Spania: Aproape toata populatia este infectata cu coronavirus

B1 B1,
Testare in masa intr-un oras din Spania: Aproape toata populatia este infectata cu coronavirus

Autoritatile spaniole dintr-un oras din sudul tarii iberice au luat decizia de a testa in masa localnicii, dupa ce un test de screening a aratat ca majoritatea locuitorilor au fost infectati cu noul. continuă pe B1

VIDEO Coronavirus: Modalitatea ingenioasa in care un oras din Turcia le aminteste oamenilor sa poarte masca

Un oras din Turcia a instalat camere de luat vederi la refugiile din statiile de autobuz, iar oricine care nu poarta masca isi vede fata acoperita de coronavirus, relateaza Euronews.

Toamna 2020, in top 3 cele mai calduroase toamne din ultimii aproape 60 de ani

Toamna 2020 este a treia cea mai calduroasa toamna din ultimii aproape 60 de ani, iar luna noiembrie a acestui an este una dintre cele mai secetoase din 1961 incoace, potrivit meteorologilor.

Digi24: Cerul a devenit brusc violet. Cum se explica straniul fenomen observat intr-un oras din Suedia

Locuitorii din orasul Trelleborg din Suedia au vazut cum cerul de deasupra lor devine, in mod straniu, violet. S-a intamplat la inceputul lunii noiembrie, de mai multe ori, la caderea noptii. Si nu, nu se pune problema sa fie vorba despre aurora boreala.

Piata de capital din Romania: aproape doua secole de existenta

Dincolo de istoria politica si sociala, Romania are si o istorie bogata in ceea ce priveste pietele financiare. Spre exemplu, primele initiative de infiintare a unei piete bursiere de marfuri si de valori au avut loc la mijlocul secolului al XIX-lea, asa cum este Codicele de Comert al Tarii Romanesti din 1 ianuarie 1840, realizat dupa modelul dat de Codul Comercial francez din 1807 si avand la baza unele prevederi ale Regulamentului Organic, potrivit unui comunicat de presa al ASF.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )