Libnet.ro
UNICEF

21:30

Teste negative pentru cei trei suspecti de coronavirus de la Guvern

B1 B1,
Teste negative pentru cei trei suspecti de coronavirus de la Guvern

Cele trei persoane de la Guvern care ar fi fost contacti ai femeii din Bucuresti depistate cu coronavirus nu au si ei COVID-19. Testele in cazul lor au iesit negative. Luni, Ludovic Orban, premierul. continuă pe B1

Cei trei angajati ai Guvernului nu sunt infectati cu noul coronavirus

Cei trei angajati ai Guvernului Romaniei suspecti de coronavirus au avut rezultate negative la testele pentru aceasta boala, anunta, luni seara, Grupul de Comunicare Strategica.

Vestea dezastruoasa pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Totul a fost decis acum si te va costa mult mai scump

Modificari radicale ale impozitarii in UE, propuse de Comisia Europeana. Motorina si benzina vor fi taxate dur. Va exista un nivel minim de taxare a companiilor, iar importurilor din afara Uniunii vor fi impozitate aspru daca nu respecta cerintele comunicate de mediu. Veste pentru cei cu masini pe benzina si motorina Paolo Gentiloni, comisarul european .

CORONAVIRUS |Cei trei romani declarati vindecati au fost externati. La nivel national, 22 persoane se afla in carantina

Cei doi pacienti din Timisoara declarati vindecati de coronavirus au fost externati, informeaza Grupul de Comunicare Strategica, printr-un comunicat de presa. in total, trei romani sunt externati dupa ce.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj vehement pentru cei din PNL: Ori guvernati, ori plecati acasa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii critica pe cei din PNL, spunand ca masurile pe care le iau pentru limitarea raspandirii coronavirusului nu sunt eficiente. Ori guvernati, ori plecati acasa, le-a transmis Tariceanu.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2133 seconds )