Libnet.ro
UNICEF

13:15

Teste rapide gratuite pentru intreaga populatie din doua orase franceze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teste rapide gratuite pentru intreaga populatie din doua orase franceze

In Franta, unde numarul de contaminari continua sa fie ridicat, este lansata o prima experienta de depistare masiva in doua orase, Le Havre si Charleville-Mezi and 232;res. Practic intreaga populatie din cele doua orase este invitata in decurs de cinci zile sa-si faca testul, in mod gratuit, transmite RFI. continuă pe Ziarul Bursa

Cu cat cresc amenzile de la 1 ianuarie 2021. Vesti proaste pentru toti soferii din Romania!

Actuala situatie politica da peste cap multe lucruri care ar fi trebui reglementate din timp. Efectul instabilitatii guvernamentale se va resimti si asupra amenzilor rutiere. Astfel ca, din ianuarie am putea vedea o crestere semnificativa a acestora. Scumpirea amenzilor rutiere din ianuarie Actuala situatie politica si lipsa unui Guvern va duce la cresterea unor preturi, .

Mariuca, tanara de 17 ani incendiata de un criminal in serie eliberat conditionat a fost transferata la un centru pentru mari arsi din Germania, cu bani stransi de supravietuitorii incendiului din Colectiv

Mariuca, tanara in varsta de 17 ani din Mehedinti incendiata in luna iunie de un barbat condamnat pentru uciderea a 5 oameni si eliberat conditionat, a fost transferata, pentru procedurile de recuperare, intr-un centru pentru mari arsi din Germania. Transferul a fost posibil dupa ce supravietuitorii incendiului din clubul Colectiv au strans bani din donatii pentru tratamentul tinerei.

GABRIELA FIREA: Solutia de urgenta pentru criza salubritatii din Sectorul 1 - REBU sa stranga toate gunoaiele

Fostul primar general al Capitalei, social-democrata Gabriela Firea, anunta ca a gasit solutia pentru rezolvarea crizei gunoaielor din Sectorul 1 prin aprobarea unei hotarari care sa dea unda verde REBU in operatiunea de salubrizare a sectorului si solicita convocarea in regim de urgenta a unei sedinte a CGMB pentru aprobarea unui proiect de hotarare in acest sens.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )