Libnet.ro
UNICEF

06:31

Testeaza Google Glass, cel mai inovativ dispozitiv mobil al anului

Antena3 Antena3,
Testeaza Google Glass, cel mai inovativ dispozitiv mobil al anului

Miercuri, 7 mai 2014, incepand cu ora 16. 00, pasionatii de dispozitive inteligente pot testa, in premiera in Romania, cel mai inovativ dispozitiv al anului - Google Glass. Gadgetul futurist, desprins parca din. continuă pe Antena3

Actiunile SIF Transilvania - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF3 Transilvania au inregistrat o crestere de 1,52%, raportat la moneda europeana, avand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, in perioada 2 aprilie - 2 mai 2014.

Rusia: inflatia a atins cel mai ridicat din ultimul an

Preturile de consum din Rusia au urcat in aprilie cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cel mai rapid ritm din ultimele 11 luni, de la 6,9% in martie,. Avansul este peste tinta bancii centrale pentru a 20-a luna consecutiv din cauza.

Inflatia din Rusia a atins in aprilie nivelul de 7,3%, cel mai ridicat din 11 luni

Preturile de consum din Rusia au urcat in aprilie cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cel mai rapid ritm din ultimele 11 luni, de la 6,9% in martie. Avansul este peste tinta bancii centrale.

Cel mai scump apartament din Londra, achizitionat cu 237 de milioane de dolari

237 de milioane de dolari, a platit un om de afaceri pentru cel mai scump apartament din Londra, un penthouse care nici macar nu este inca finisat. Apartamentul se afla in cartierul rezidential de lux One Hyde.

Clipul zilei: Cel mai norocos ghinionist

Cel mai norocos ghinionist din lume. O poveste incredibila.

Business report: Cat economisesc romanii, judet cu judet; Ponta spune ca anul acesta va incepe constructia autostrazii Comarnic - Brasov; Leul, la cel mai bun curs din ultimele luni. Cat va rezista?

Cinci modalitati prin care poti sa fii platit sa calatoresti. Calatoriile reprezinta un hobby pentru multe persoane, iar unele dintre ele au reusit sa profite de pe urma acestei pasiuni si sa castige bani. Potrivit businessinsider. com exista cateva. Dacia, cel mai puternic avans al vanzarilor in Franta. Inmatricularile de autoturisme noi Dacia in Franta au inregistrat luna trecuta cea mai mare crestere dintre marcile cu vanzari semnificative, de 45,6%, pana la 11. 287 unitati, avansul fiind.

Cel mai puternic concurs de sah organizat vreodata in Romania incepe pe 10 mai la Iasi. Castigatorul pleaca acasa cu 5.000 de euro

International Chess Festival Iasi Open aduna in capitala Moldovei nume dintre cele mai importante ale sportului mintii pe plan mondial. Fondul de premiere adunat de organizatori este considerat istoric pentru Romania.

Business report: Cat de asigurata este de fapt masina ta in caz de viituri si grindina; Impactul unei fuziuni fara precedent pe piata cimentului; Cum arata cel mai scump apartament din lume

Saracia copiilor - o analiza: Romania, mai aproape de SUA si cu mult sub oricare alt stat din UE. Romania se situeaza detasat pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste rata de saracie a copiilor. Contoarele inteligente sau cum consumi energie ieftina. Pentru romani, principalul avantaj este ca aceste contoare le vor permite sa utilizeze energie electrica atunci cand pretul va fi mai mic si sa plateasca.

Dacia, cel mai puternic avans al vanzarilor in Franta

Inmatricularile de autoturisme noi Dacia in Franta au inregistrat luna trecuta cea mai mare crestere dintre marcile cu vanzari semnificative, de 45,6%, pana la 11. 287 unitati, avansul fiind de 8 ori mai rapid decat cel al pietei franceze, unde Dacia ocupa al cincilea loc in topul marcilor, potrivit datelor publicate de Asociatia Constructorilor Francezi de Automobile.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )